Test av K2 Fulluvit 2017

Dameski
Kategori
Frikjøringsski
Vekt
1640 gr
Midtbredde
95 mm
Testet lengde
170 cm
Pris
Kr 6 499,-
Årsmodell
2017
Nettside

Teknisk info:

K2 er eksperter på å lage lettkjørte ski som trives både i bakken og utenfor. Fulluvit er en glassfiber- og aluminiumskonstruksjon med svært... mye innsving, svingradien er bare 13 meter på midten. Skiene kjennetegnes også av myk fleks, spesielt i framtuppen. Fulluvit er en lett konstruksjon med ganske mye rocker.

På snø:

Den smalere av de to K2-skiene i testen falt godt i smak i testlaget: Dette er en stabil ski som både er leken og svingvillig. Den fungerer veldig godt i pisten og i sløsj – men midtbredden gjør at den ikke får aller mest flyt i løssnøen. Dette er en bra allroundski for deg som setter pris på gode egenskaper på fast underlag. Et valg som vil gi få overraskelser.

SFI (Ski Flex Index)

5
Bak
4
4
4
3
Foran

Fri Flyt helhetsvurdering av K2 Fulluvit:

)}

Flyt:

)}

Sving:

)}

Fart:

)}

Teknisk data:

Målt lengde
170 cm
Fleks (relativ stivhet)
SFI 54443
Merke
K2
Modell
Fulluvit
Produsert i land
Kina
Andre lengder
156,163,177
Gliflate
89 cm
Rocker bak
36 cm
Rocker fram
48 cm
Skjær
117 cm
Tapering bak
24 cm
Tapering fram
32 cm
Setback (midtski til smaleste punkt)
12 cm
Testet montering (midtski til midtsko)
12 cm
Maks bak (breieste bak)
118 mm
Midje (smaleste midt)
95 mm
Maks fram (breieste fram)
134 mm
Innsving radius
13.8 mR
Areal (en ski)
1850 cm2
Vekt
1640 gr
Relativ vekt
0.88 gr/cm2
Høyde på baktupp
27 mm
Høyde på framtupp
64 mm
Vinkelen på baktupp
20°
Vinkelen på framtupp
29°
Høyde spenn
3 mm
Allerede abonnent? Logg inn her

Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Friflyt.no skriver om heis- og toppturbaserte skiopplevelser som vil inspirere deg til egne turer. Vi gjør grundige utstyrstester, gir deg gode kjøpstips og du får tilgang til toppturguider i hele Norge.

Velg mellom rent digitalt abonnement eller abonnement som også inkluderer Norges beste sportsmagasin, Fri Flyt.

Bestill abonnement friflyt.no og få tilgang til artikkelen.