Test av 4FRNT MSP 107

Test av 4FRNT MSP 107
Testvinner
Kategori
Frikjøring
Vekt
2170 gr
Midtbredde
107 mm
Testet lengde
187 cm
Pris
Kr 6 499,-
Årsmodell
2019

Teknisk info:

En av 4frnts første modeller har vært med lenge, og skia har navn etter gründer Matt Sterbenz. MSP var i sin tid en twintipski, men det er den ikke lenger. Fleksen er relativt myk og vekta er ganske lav med tanke på at det er forsterket med aluminium. MSP fikk vi ikke med endelig grafikk, og det gjør at vi kan se metallstripa 4frnt har lagt inn under glassfiberlaget. Middels tung ski med litt oppsatt skjær og relativt myk fleks. Ski har langt skjær i forhold til gjennomsnitte, og lite men balansert mengde rocker.

På snø:

Solid og stabil er ord som går igjen i beskrivelsene av MSP. Skia oppleves også tung, men vekta er midt på treet for denne kategorien, og da må man se det som ei god tilbakemelding. Innsvinget sammen med moderat rocker og nokså jevn og litt myk fleks bidrar til fartsstabilitet. Innsvingsradiusen er like over 20 meter, og det merkes når du trykker til – disse skiene gir mye tilbake når de får kjøres med litt kraft. I det hele tatt er harmoniske former som passer godt sammen grunnen til at disse skiene får gode skussmål fra alle testerne. De kunne godt vært mer lekne, men svinger til gjengjeld sjeldent godt på preppa underlag, særlig i høy fart. MSP har også allsidige og gode egenskaper i urørt snø. Konklusjonen er at dette er ski som passer svært mange såfremt du ikke skal kjøre baklengs. Særlig du som vil kjøre gode svinger med litt fart på all slags underlag vil få veldig mye moro med disse skiene.

Logg inn
Les alle plussaker gratis i 24 timer.
Bestill abonnement og få tilgang til hele Fri Flyts digitale univers.

Digitalt abonnement 6 måneder

Tilgang til Fri Flyts blader og nettsider digitalt

Alternative text
Kr 399,-

Fri Flyt og boka Trygge Toppturer

To utgaver levert hjem, full digital tilgang og bestselgerboka Trygge toppturer. Spar 40%.

Alternative text
Kr 399,-
Kr 648,-

Fri Flyt-abonnement

8 utgaver levert hjem, pluss alt Fri Flyts digitale innhold i et år

Alternative text
Kr 699,-
Kontakt oss. Vi svarer raskt på mail.
Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salg og marked: Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå