/ Folk

Nå kan du følge Kaj Zackrisson på nye eventyr

Kaj Zackrisson lager ny webserie.

Sist oppdatert: 10. februar 2017 kl 09.16
Lesetid: 1 minutter

Denne vinteren kan du bli bedre kjent med frikjøringsstjerna Kaj Zackrisson på en helt ny måte i webserien the «120 sec show». Der følger vi Zackrisson på små og store ski-eventyr gjennom sesongen.

Bakgrunnen for serien er ifølge Zackrisson «tidsklemma». Den ellers så reisevillige frikjøreren har både kone og barn i Oslo, og sier det er vanskelig å dra rundt i flere uker for å stå på ski.

– Men man vil jo fortsatt holde på med sporten sin, og jeg er jo fortsatt atlet for Salomon. Så da blir det heller litt flere mikro-eventyr, og jeg tenkte at jeg like gjerne kunne lage en webserie ut av det. Det hjelper jo også meg med å komme meg ut. 

Navnet på serien, altså the 120 sec show, og gjenspeiler lengden på hver episode - alle episodene blir altså to minutter lange.

Første episode kommer allerede mandag. Deretter følger flere små og store eventyr. I mandagens episode er det et intervju med Zackrisson, mens de påfølgende episodene vil være fra Hemsedal og Strandafjellet.

Se traileren til serien øverst i denne saken.

Serien vil være på friflyt.no. Følg med i tiden framover for episoder!

Publisert 10. februar 2017 kl 09.16
Sist oppdatert 10. februar 2017 kl 09.16
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen