Nå kan du følge Kaj Zackrisson på nye eventyr

Kaj Zackrisson lager ny webserie.

Sist oppdatert 10. februar 2017 kl 09.16

Denne vinteren kan du bli bedre kjent med frikjøringsstjerna Kaj Zackrisson på en helt ny måte i webserien the «120 sec show». Der følger vi Zackrisson på små og store ski-eventyr gjennom sesongen.

Bakgrunnen for serien er ifølge Zackrisson «tidsklemma». Den ellers så reisevillige frikjøreren har både kone og barn i Oslo, og sier det er vanskelig å dra rundt i flere uker for å stå på ski.

– Men man vil jo fortsatt holde på med sporten sin, og jeg er jo fortsatt atlet for Salomon. Så da blir det heller litt flere mikro-eventyr, og jeg tenkte at jeg like gjerne kunne lage en webserie ut av det. Det hjelper jo også meg med å komme meg ut. 

Navnet på serien, altså the 120 sec show, og gjenspeiler lengden på hver episode - alle episodene blir altså to minutter lange.

Første episode kommer allerede mandag. Deretter følger flere små og store eventyr. I mandagens episode er det et intervju med Zackrisson, mens de påfølgende episodene vil være fra Hemsedal og Strandafjellet.

Se traileren til serien øverst i denne saken.

Serien vil være på friflyt.no. Følg med i tiden framover for episoder!

Publisert 10. februar 2017 kl 09.16
Sist oppdatert 10. februar 2017 kl 09.16
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen