/ Folk

Kaj's freerideskole

Kaj Zackrisson starter opp ny freeriderettet treningsgruppe.

Sist oppdatert 2. juli 2018 kl 11.42
STOKA: Få er like stoka og gira på ski som Kaj. Foto: Christian Nerdrum
STOKA: Få er like stoka og gira på ski som Kaj. Foto: Christian Nerdrum

Til høsten skal Heming adrenalin starte opp en egen treningsgruppe spesielt rettet mot moderne frikjøring. Det er ingen ringere enn Kaj Zackrisson som skal være hovedtrener og hjelpe neste generasjon med å kjøre ski slik som de vil på ski. 

– Etter at Fredrik Luytkis dro meg med inn i Heming som trener for noen år siden har jeg blitt mer og mer gira på å hjelpe andre unge å bli flinkere på ski. Jeg bor i Oslo uansett og har en bakgrunn fra racing så jeg vet hvor mye trening og repetering som ligger bak for å bli skikkelig dyktig på ski. Det føles naturlig å bruke mine mange år med erfaring fra både racing og freeride til å guide disse unge lovende skikjørerne til å leke hardere og ha det fetere på ski sier Kaj. 

Det kommer til å bli en eller to samlinger i Heminghallen og en barmarkstrening i uken, der trampolinetreningen blir byttet ut med skikjøring i Tryvann når snøen kommer. I tillegg til dette blir det en samling i Vierli for å kjøre park og en samling i Hemsedal for å være mer i fjellet og lære seg å kjøre større sider og å få mer innsikt i fjell og skredproblematikk. 

– Dagens freeridere kjører alt, den nye generasjonen vi snakket om for 15 år siden som kjører like mye park som i fjellet er her nå. Det er denne generasjonen som tar frikjøring til et nytt nivå og det er viktig at vi blir med de for å hjelpe til så godt vi kan. 

Les mer om det nye tilbudet og påmelding her.

Publisert 2. juli 2018 kl 12.00
Sist oppdatert 2. juli 2018 kl 11.42
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen