/ Nyheter

Windstedt med nytt camp-konsept på Fonna

Henrik Windstedt og David Kantermo drar til med et nytt og genuint camp-konsept på Folgefonna til sommeren. Målet er å sette en ny standard for europeiske sommercamper.

Sist oppdatert: 11. februar 2011 kl 13.27
Bli en bedre kjører med Windstedt og Kantermo på fonna til sommeren.
Bli en bedre kjører med Windstedt og Kantermo på fonna til sommeren.
Lesetid: 3 minutter

Vil du bli coachet av en av verdens beste skikjørere? I så fall kan du booke inn en ukes tur til Folgefonna i løpet av sommeren med WHAT! Summer Camp.

Frikjørerne Henrik Windstedt og David Kantermo står bak den nye campsatsningen, som kommer til å gå over tre ukeperioder mellom 19. juni og 10. juli i sommer. Campdeltakerne vil få coaching i verdensklasse innen både park og frikjøring. Foruten Windstedt og Kantermo kommer flere anerkjente kjørere til å bistå med instruksjon og veiledning. Per i dag er kjørere som Sigbjørn Tveit, Klaus Finne, Niklas Eriksson og Adam Falk klare.

– Vårt mål er å skape Europas beste camp i sitt slag, med den beste kjøringen og den beste stemningen. Vi vil gi individuelt tilpasset coaching slik at deltakerne virkelig får muligheten til å utvikle seg. Foruten skikjøringen på Folgefonna, så finnes det masse andre aktiviteter å velge i, forteller Henrik Windstedt.

WHAT! Summer Camp kommer altså til å omfatte mye mer enn aktiviteter på breen. Vannhopp, skating, fotball m.m. står også på agendaen. Campdeltakerne bor alle samlet på Gjestetunet, som har umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter i slående vakre omgivelser.

David Kantermo, som er landslagstrener for det norske freestylelandslaget, har tilbragt mye tid på Folgefonna opp gjennom årene.

– Kombinasjonen av fjord og fjell gjør Folgefonna unikt. For to år siden hadde Fonna 13 meter snø i juni, og det er på tross av at det er en av Europas lavest beliggende breer. Parken som bygges av Emil Fossheim er helt klart den beste parken man kan få på denne årstiden. I fjor kunne man kjøre på 13 ulike rails og 6 ulike hopp. Om ettermiddagene kan man stupe og hoppe fra klipper ned i fjorden, skate, hoppe vannhopp og trampoline, spille fotball og beachvolleyball, eller bare slappe av og nyte atmosfæren.

Hva inngår i WHAT! Summer Camp?

- Hver camp pågår i en uke, med totalt seks skidager med coaching fra noen av verdens beste skikjørere. Transport til og fra bakken hver dag.

- Overnatting og helpensjon (alle måltider) på koselige Folgefonn Gjestetun i Jondal. (http://www.folgefonn-gjestetun.no)

- Heiskort for hele uken, og alle aktiviteter som vannhopp, trampoline m.m.

Reise til og fra Folgefonna inngår ikke, men campdeltakere hentes med buss fra Bergen. Campen er 100% rusfri, er tilrettelagt for deltakere fra 13 år og oppover. Under campen vil man primært inndeles i grupper med jevnalderende.

Priser:

WHAT! SummerCamp For Fri Flyt-abonnenter: 6800,-

WHAT! SummerCamp For ikke-abonnenter: 6990,-

WHAT! SummerCamp inkl. 1 år Fri Flyt: 7100,-

Fri Flyt er selvsagt med på moroa, og all påmelding og betaling skjer på www.eksponert.no, følg linken til høyre.

Publisert 11. februar 2011 kl 12.07
Sist oppdatert 11. februar 2011 kl 13.27
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen