/ Nyheter

Vognvinnerne

Vant oppussing til 200.000.

Sist oppdatert: 15. februar 2011 kl 13.40
GLADE GUTTER: Nå blir Raptus-gutta kongene av campingplassen.
GLADE GUTTER: Nå blir Raptus-gutta kongene av campingplassen.
Lesetid: 2 minutter

Team Raptus er vinnerlaget av Pimp your campingvogn 2011.

– Dette er det beste som har hendt i våre korte liv, og trolig det beste som kommer til å skje, sier vinnerne av Pimp your campingvogn 2011.

Team Raptus består av Martin Haabeth (23), og Sindre Hjorth (20) og Kennet Torgersen (20). Gutta kommer fra Filtvet og Tofte i Hurum. De mener vogna blir bra uansett hva som gjøres, men synes det hadde vært kult om den så ut som en brun pub innvendig

Se hvordan den slitne vogna ser ut

Her er juryens begrunnelse:

Team Raptus har løst konkurranseoppgavene i Pimp Your Campingvogn på en kreativ måte, og har vist stor iver og vilje til gi av seg selv i sin blogg. De har også på en vellykket måte vist stort engasjement i sitt arbeid med å sanke stemmer, og har hele tiden ligget i teten.Det er denne kombinasjonen som gjør at de nå står igjen som vinner av Pimp Your Campingvogn 2011, etter at juryen har vurdert alle finalistene. Vi vil takke alle finalistene for god innsats, og spesielt lagene Happy Campers og Lyckliga Gatan som fulgte Team Raptus helt inn til målstreken. Nå gleder vi oss til å sette i gang med pimping av Team Raptus sin vogn.

Den ferdig-pimpa vognen overrekkes til den glade vinnergjengen 19. februar klokken 1400 i Lodgen i Hemsedal.

Publisert 15. februar 2011 kl 13.34
Sist oppdatert 15. februar 2011 kl 13.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen