/ Nyheter

Viser den nyeste MSP-filmen i Trondheim og Oslo

I september gjenforenes Matchstick Productions og Rockefeller.

Sist oppdatert 6. september 2019 kl 12.33
MSP LEVERER: Mildt sagt rå kjøring i traileren fra Matchstick Productions.
MSP LEVERER: Mildt sagt rå kjøring i traileren fra Matchstick Productions.

– Skifilm på Rockefeller har jo vært en tradisjon i nesten 20 år, og Matchstick Productions synes jeg jevnt over har levert noen av de mest severdige og underholdende skifilmene. Etter å ha luftet ideen for den høyst uregistrerte interessegruppa Skifilmens Venner, så bestemte vi oss for å sette opp en visning eller to av årets MSP-film, mest for nostalgien og tradisjonen sin skyld, sier Endre Løvaas til Fri Flyt.

Med lang fartstid i Fri Flyt, med blant annet ansvar for Film Tour, var det naturlig at han slo til da muligheten bød seg. Fri Flyt Film Tour går i år på Chateau Neuf, med filmene Winterland, Bergtatt og Frikjører. Nå får altså skientusiaster også mulighet til å se den nyeste filmen fra Matchstick Productions, med navnet «Return to Sender».

– Selv om turnelivet er historie for min del, så minnes jeg godt hvor fett det å få folk stoka på vinteren, sier Løvaas.

Filmen vises på Byscenen i Trondheim 23. september og på Rockefeller 24. september. Billettene koster 100 kroner, og det er 18 års aldersgrense på visningene. 

Filmen blander MSP sin alltid bra skikjøring, med en god og solid dose humor. Se trailer til filmen her:

Publisert 6. september 2019 kl 12.33
Sist oppdatert 6. september 2019 kl 12.33
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen