– Det er jo drømmejobben for en skikjører og dermed midt i blinken for meg. De siste årene har jeg studert reklame, merkekommunikasjon og promotional media og det har gitt meg bred kompetanse innen markedsføring, PR, reklame, sosiale medier og prosjektledelse.
 
I tillegg til meget relevant utdanning er Magnus en av de vi har fulgt helt siden starten. Helt siden han skrøt hemningsløst av et par Zag-ski og vi kalte han «Tronarvingen» da vi intervjuet han i 2006. Men da visste vi lite om at det var nettopp han som skulle ta over stillinga som prosjektleder i Fri Flyt AS. I tillegg er Magnus kjent fra filmene til Field Productions og Swedish Posse, og ikke minst har han bitt fra seg brukbart i det som er av frikjøringsskonkurranser både på telemark og alpint.
 
– Jeg skal jobbe med Filmtour, High Camp-arrangementene, Megapark og forhåpentligvis noen nye frekke arrangement som vi pønsker på.
 
Magnus har blodfersk arrangementerfaring fra Hillbilly Høkkfest på Ål, som nok en gang ble en supersuksess for femte året på rad.

Første stor oppgave for den flyvende ålingen er Fri Flyt Filmtour som braker i gang 28. september på Rockefeller i Oslo.
 
Følg med på friflyt.no for årets Filmtour-nyheter til uka.

Og til dere som lurer på om dere får se Magnus på ski til vinteren, henviser vi til denne tweeten fra Tveito under Røldal Freeride Challenge: