Hugo Harrisson og Eric Hjorleifson, to av verdens råeste storfjellskjørere, kommer til premieren på Rockefeller. Harrisson blir også med til Bø, Kristiansand, Stavanger og Bergen!

De to kanadiske råskinnene Hugo Harrisson og Eric Hjorleifson er overhyggelige karer, men med to planker under beina er det knapt noen på kloden som kan henge på dem ned bratte fjellsider. I MSP-filmen "Push" viser de for alvor hva de er gode for på ski, og Eric Hjorleifson får blant annet brynt seg på noen førstenedkjøinger langs Sunnmørske fjellsider.

Annonse

Tradisjonen tro har vi fått hentet over noen superstjernen til premieren på Rockefeller, og både Harrisson og Hjorleifson gleder seg stort til å hilse på det norske filmpublikumet. I tillegg vil de avholde poster-signering på Helly Hansen Brand Store i Bogstadveien 21 lørdag 30.september kl.14. Møt opp, kjøp billetter til Rockefeller, og få personlig signerete postere av Hugo og Eric.

Hugo Harrisson blir også med til visningene i Bø, Kristiansand, Stavanger og Bergen.

NB! Dersom du har planer om å ta turen til Rockefeller og 20-forestillingen, så bør du sikre deg billett på forhånd for å være garantert inngang. Det ser nemlig ut til å bli stappfullt på 20-forestiliingen på Rockefeller, og dersom du vil være sikret inngang, så må du kjøpe billett på forhånd. Det skjer kun hos Helly Hansen Brand Store i Bogstadveien 21. Lørdag 30.september kl.14 kan du møte superstjernene Eric Hjorleifson og Hugo Harrisson i nettopp Helly Hansen Brand Store. Møt opp, kjøp billetter til Rockefeller, og få personlig signerete postere av Hugo og Eric.