/ Nyheter

Oppdrag Sognefjorden årets fjellfilm

"Oppdrag Sognefjorden" stakk av med seieren på Turtagrø, og jadda - det kommer sansynligvis en oppfølger til den populære tv-serien.

Sist oppdatert 12. september 2011 kl 13.57
FJORD VISJON: Her er båten som fraktet blant andre Jon Håvard Grøgard, Lasse Kjus og PC Fosse rundt på Sognefjorden
FJORD VISJON: Her er båten som fraktet blant andre Jon Håvard Grøgard, Lasse Kjus og PC Fosse rundt på Sognefjorden

Det ble ingen ringere enn den velkjente NRK-serien Oppdrag Sognefjorden, som fikk den gjeve prisen, og under festivalen kunne deltagerne ta en tur med båten "Fjord Visjon", akkurat som tv-trynene. 

Serien ble nominert til Gullruten, både for "Årets reality" og "Best bilde", og etter helga kan den smykke seg med tittelen "Årets fjellfilm". Nå innrømmer produsent, Sindre Kinnerød, at de jobber med en fortsettelse av den populære serien. 

- Vi jobber med et prosjekt nå, som uten å si for mye, kan kalles en slags fortsettelse ja. Men det er vanskelig med en serie som har så mangle elementer. Det er jo både litt "Gutta på tur", "Ut i naturen", "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" og ekstremsport, ler han, men understreker at de vet mer om et par uker. 

- Stor inspirasjon

Kinnerød og resten av flash.studio, setter stor pris på oppmerksomheten fra et naturglad publikum. 

- Det var veldig hyggelig å få prisen, og vi fikk mange positive tilbakemeldinger. Det virket som det var mange som kjente til serien, og det er jo en serie som dreier seg veldig mye om fjellopplevelser. Det er viktig for oss å få anerkjennelse i det mijøet, og det er en stor inspirasjon til å fortsette i samme sjanger, sier han. 

Magisk

Men i tillegg til å vinne en pris holdt produsenten foredrag i måneskinnet, og var ikke i tvil om at det fristet til gjentakelse. 

- Det var helt magisk der oppe. Den gode steminga og hyggelige mennesker gjorde det til en fantastisk opplevelse, forteller han. 

Over 800 deltakere koste seg i flott høstvær med både fjellturer, foredrag og flere spennende workshops. 

Se Kristin Krohn Devold og andre deltakere rapportere fra festivalens første dag:

Publisert 12. september 2011 kl 13.57
Sist oppdatert 12. september 2011 kl 13.57
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen