/ Nyheter

Helt Raw - Freeskilandslagets webserie

Freeskilandslaget med ny YouTube-serie

I freeskilandslaget sin nye YouTube-serie kan du følge hverdagen til utøverne når de er på samling, men også her hjemme i Norge.

Sist oppdatert: 9. desember 2022 kl 13.20
Lesetid: 2 minutter

– Målet med serien er å vise hvordan hverdagen vår på landslaget er, både i og utenfor løypene, sier Birk Ruud til Fri Flyt.

Birk forteller at han og lagkameratene hadde tenkt på at de ville lage en serie lenge.

Med Sportssjef og trener Christoffer Schach bak kamera, dokumenterer de så mye som mulig av hva som skjer i hverdagen til freeskilandslaget.

– Raweste jeg har sett!

– Serien heter «Helt raw», som betyr at filmingen og klippingen skal være med så lite musikk og effekter som mulig. Det blir litt annerledes fra en tradisjonell vlogg, litt mer som en webepisode, sier Birk Ruud.

Landslagskollega Sebastian Schjerve som selv har over 17 000 abonnenter på YouTube forteller at han liker den nye serien som laget hans har startet.

– Det e heilt rått! Det er kult at vi får vist fram hvordan hverdagen til landslagsutøverne er på en så naturlig, men samtidig kul måte, sier Schjerve til Fri Flyt.

GODE LAGKAMERATER: I den nye Youtube serien til Freeskilandslaget kan du følge Johanne Killi, Birk Ruud og resten av freeskilandslaget sin hverdag. Foto: Christian Nerdrum
GODE LAGKAMERATER: I den nye Youtube serien til Freeskilandslaget kan du følge Johanne Killi, Birk Ruud og resten av freeskilandslaget sin hverdag. Foto: Christian Nerdrum

– Hvorfor navnet på serien?

– Kjenningsintroen «helt rå» og «råeste jeg har sett» er inspirert av Blaker IL sine YouTube-episoder, det var også sånn vi ble inspirert til å omdøpe serien til Helt Raw, sier Schjerve.

Bak kulissene

– Målet er å lage en episode i uka, men det blir alt ettersom hva vi har kapasitet til. Samtidig forsøker vi å filme så mye som mulig utenfor løypene og vise det folk ikke ser på TV og sosiale medier, sier Schach til Fri Flyt.

I andre episode viser de Birk og Johanne Killi sin opptreden på God morgen Norge, etterfulgt av et intervju med Fri Flyt. Der kan du se Birk Ruud Ikledd Birkenstocks, mens gradestokken viser minus 8 grader.

Neste episode blir av Ulrik Samnøy som nå skal gjennom en kneoperasjon, etter at han tidligere i høst røk korsbåndet i Stubai.

Publisert 9. desember 2022 kl 12.21
Sist oppdatert 9. desember 2022 kl 13.20
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen