Bølgene fra koronakrisen når helt inn på stranda der Fri Flyt AS befinner seg.  Avlyste arrangementer og frafall av annonsører har gitt oss utfordringer. Derfor må vi tenke nytt – og vi tenker at løsningen vår kan bli et enda bedre blad.

Et helt supert blad, faktisk.

Vi slår sammen magasintitlene Klatring, Terrengsykkel, Landevei, Ute og Fri Flyt under ett navn. Den første utgaven er allerede ut hos dere abonnenter – og har du ikke fått den, ta gjerne kontakt med vår hyggelige aboavdeling.

Super-Fri Flyt inneholder det beste av det alle fem magasinene kan tilby. Bladet er tjukkere enn noen av utgave ville vært separat – og i tillegg får du med et UTE-vedlegg i denne utgaven og et sykkelvedlegg i neste utgave, som kommer i juni.

Når vi går fra fem ulike titler på print til kun én, frigjøres det tid. Dermed kan vi med hånda på hjertet si at nettsidene friflyt.no, utemagasinet.no, terrengsykkel.no, landevei.no og norsk-klatring.no skal bli bedre enn noensinne. Der finner du alt det spesialiserte stoffet som vi håper skal treffe akkurat deg og din hovedinteresse. Og er du som oss og har flere interesser – husk at med et abo har du tilgang til alt abostoffet på alle fem sidene. Det inkluderer ikke bare artiklene på nettsidene, men også massive ski- og utstyrstester, toppturguider, og søkbare e-magasiner (les: hele vårt arkiv).