/ Nyheter

Velkommen til nye friflyt.no!

Værsågod, her er endelig den nye versjonen av friflyt.no, samt en versjon av webutvikler Jon Arvid Ludviksen som har blitt 10 år eldre den siste uka.

Sist oppdatert: 31. mai 2011 kl 09.00
NY NETTSIDE: www.friflyt.no har fått en etterlengtet ansiktsløftning, og en sliten webutvikler Jon Arvid Ludviksen kan slappe av (litt)! Foto: CN
NY NETTSIDE: www.friflyt.no har fått en etterlengtet ansiktsløftning, og en sliten webutvikler Jon Arvid Ludviksen kan slappe av (litt)! Foto: CN

Det er lenge siden vi i friflyt.nos redaksjon begynte planleggingen av den nye nettsiden du er innom nå, men etter masse blod, svette, tårer, html.koder, jpeg-formater, url´er, cache-greier, pikselantall og andre merkverdigheter, følte Fri Flyts webutvikler Jon Arvid Ludviksen at tiden var moden for lansering.

– Vi har holdt på nokså mye med dette her, og endelig er den nye versjonen av friflyt.no publisert. Forhåpentligvis syns brukerne våre at siden har blitt bedre, sier han.

– Hvilke forskjeller vil de oppleve?

– Utseendet er vel nokså åpenbart, men vi har også åpnet for en rekke nye muligheter for brukerne. Både forum, bloggmuligheter, bruktmarkedet og film- og bildegallerier har fått en etterlengtet oppgradering. Men fortsatt kan det være rusk i systemet, og jeg tar gladelig imot tilbakemeldinger om det ene og det andre, sier Jon Arvid. 

Han legger til at man må få tilsendt nytt passord for å komme inn på sin personlige profilside, og oppfordrer alle brukerne til å følge denne lenken for ytterligere informasjon om hva som er endret på nye friflyt.no.

– Send en mail til jonarvid@friflyt.no med tilbakemeldinger, og fortell gjerne hvilken nettleser du bruker. Vi er forberedt på å måte fikse forskjellige ting også etter lanseringen. Vi kan aldri vite om vi har testet og sjekka ting nok, sier Jon Arvid.

Også det redaksjonelle innholdet byr på noen nyheter. Utstyr skal få en sentral plassering på nye friflyt.no, og Mandagstesten blir et nytt innslag. Her har vi i Fri Flyt testet et enkeltprodukt, og hver mandag får leserne et nytt produkt å lese om. Først ut er Evocs sykkelsekk Freeride CC 16. 

PS: Vi opplever fremdeles problemer med deler av forumet og jobber med å rette opp feilene.

Publisert 27. mai 2011 kl 16.09
Sist oppdatert 31. mai 2011 kl 09.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen