/ Nyheter

Lasses Sommerfjernsyn - Fonna

LASSES SOMMERFJERNSYN: Lasse Nyhaugen er frittgående sommerreporter for Fri Flyt i sommer. I første episode møter vi blant andre Torstein Horgmo, Tom Wallisch og Aleksander Aurdal på Folgefonna.

Sist oppdatert 6. juli 2011 kl 13.04
SOMMERTRYNE: Lasse Nyhaugen er blodseriøs sommerreporter for Fri Flyt
SOMMERTRYNE: Lasse Nyhaugen er blodseriøs sommerreporter for Fri Flyt

For å skjønne litt mer av hva dette er, tok vi en prat på Skype med Lasse Nyhaugen om hans sommerfjernsynsprosjekt – og vi nevnte ikke OL med ett ord.

Hans Petter Hval

 Hei Lasse! Fortell om sommerfjernsynsprosjektet ditt?

Lasse Nyhaugen

Haaaallaaaa! Er vel helt ærlig ikke stort å fortelle etter man har sett den første episoden. Kommer til å reise rundt på ulike greier gjennom sommeren og tenkte jeg skulle dokumentere hvordan alt gikk for seg. I og med at jeg reiser rundt med skigutta både på vinter- og sommertid så er det en unik mulighet til å vise hvordan hverdagen til gutta er ved siden av all skikjøringen. Hvor seriøs den hverdagen er må man jo bare vente å se 

Hans Petter Hval

Kan du røpe noe om hva vi kommer til å få se? 

Lasse Nyhaugen

Første episoden kommer til å vise litt av dødtiden vi hadde mellom shootsa til Field på Fonna. Deretter har jeg vært en liten tur på Hove og hilst på en gammel kjenning i skimiljøet som nå holder på noe helt annet. Mer har jeg ikke lyst til å røpe. Både fordi jeg ikke har lyst og fordi jeg ikke har peiling 

Hans Petter Hval

Høres både spennende og skummelt ut. Kan leserne komme med ønsker til hva de vil se i serien som skal gå på friflyt.no i sommer? 

Lasse Nyhaugen

De kan gjerne komme med forslag men tør ikke å love noe, da sommeren er rimlig uforutsigbar 

Hans Petter Hval

Føler du at du har verdens beste sommerjobb? 

Lasse Nyhaugen

Jeg har vært fall ikke verdens dårligste. er heldig nok til å kunne gjøre akkurat det jeg vil i løpet av sommeren, og som en bonus får jeg være sjef i min egen jobb å drite ut kompisene mine om jeg har lyst til det. sier ikke at jeg skal det, men hva som helst kan skje. 

Hans Petter Hval

Vi gleder oss til neste episode. fikk du bank av torstein etter at du klappa til han? 

Lasse Nyhaugen 

Nei, hele den hendelsen gikk rimlig greit for seg. han vet hvordan det er å ha sitt eget program og at av og til er det helt nødvendig at noen får en på trynet.

SE DEN ALLER FØRSTE EPISODEN HER:

Publisert 6. juli 2011 kl 09.04
Sist oppdatert 6. juli 2011 kl 13.04
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen