/ Nyheter

Jeremy Jones og «Deeper» til Rockefeller

Sett et stort kryss i kalenderen på søndag 24. oktober. Da kommer Jeremy Jones til Rockefeller med storfilmen "Deeper" i bagasjen.

Sist oppdatert 13. oktober 2010 kl 15.53
STORE LINJER: Alaskalinjer som bare Jeremy Jones kan spise til frokost.
STORE LINJER: Alaskalinjer som bare Jeremy Jones kan spise til frokost.

Sammen med O´Neill inviterer Fri Flyt til visning av den lenge omtalte storfilmen fra Jeremy Jones og TGR:

To år med filming. Åtte ganger “Big Mountain Rider of the Year”. Den mest progressive frikjøringen verden har sett. Urørt terreng til fots.

Vi snakker selvsagt om Deeper, den banebrytende nye filmen fra Teton Gravity Research (TGR) og Jeremy Jones med venner, der han utfordrer grensene i fjellet uten hjelp av helikoptre, heiser eller snøskutere.

I oktober bringer O’Neill, i samarbeid med Jones Snowboards og Onboard European Snowboard Magazine, opplevelsen ned fra fjellet og inn i 11 Europeiske storbyer. Her i Norge er Fri Flyt med på moroa, og stedet er Rockefeller i Oslo søndag 24. oktober kl 20:00. Her får du anledning til å møte frikjøringslegenden Jeremy Jones i egen person, der han også vil presentere sin nye kolleksjon fra O’Neill.

Se teaseren til Deeper:

– Jeg ser virkelig fram til denne europeiske turneen, sier Jeremy.

– I to år har jeg vært så oppslukt av dette prosjektet. Det er spennende å endelig kunne se sluttresultatet og motta folks reaksjoner. Det har vært to utrolige år med arbeid for meg, og jeg er så glad for å få denne muligheten til å vise det vi har gjort, både i Europa og i resten av verden.

Europaturneen starter i den pittoreske belgiske byen Gent, og går deretter videre til Paris, Amsterdam, Oslo, Stockholm og Zurich før finalen holdes på Freeze Festivalen i London.

Filmen Deeper dokumenterer Jeremy Jones og utvalgte venner som Jonaven Moore, Xavier De La Rue, Ryland Bell, Travis Rice og Forrest Shearer på ferden mot førstenedkjøringer langt inne i ødemarka på fjell verden rundt, der de tar sporten til et nytt nivå.

– Det har tatt en livstid med erfaring fra fjellene for å nå dette målet, sier Jeremy.

Det er ikke bare Jeremys kjærlighet og besluttsomhet til å kjøre urørt terreng, det er også hans lidenskap for miljøet som kommer fram i filmen.

– Vi fokuserte på områdene som er vanskelig å nå, og som ikke er tilgjengelige med helikopter, skiheiser eller snøscootere. Vi gikk til fots dypt inn i fjellene og brukte mange dager på å bo i snøhuler og telt ved foten av noen av de virkelige skattene som har vært gjemt for meg så lenge...

Det blir altså full HD-visning og Jeremy Jones i egen person på selveste Rockefeller, søndag 24. oktober kl 20:00. Dørene åpnes kl 19:30, og det koster bare en skarve femtilapp å komme inn. Aldersgrense er 18 år.

Publisert 12. august 2010 kl 12.37
Sist oppdatert 13. oktober 2010 kl 15.53
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen