Har du vært ute i snøen og gått på et skikkelig tryn? Har du gjort noen random triks eller påfunn og tenkt at dette burde jeg filma? Har du tenkt du skulle filme tidenes linje og endt opp med tidenes tomahawk isteden? Har du vært overambisiøs og sendt et triks som gir skikompisene latterkrampe? Da vil vi gjerne se det!

Altfor ofte tenker vi at «søren, dette burde jeg filma». Gjør noe med det! Vær bevisst gjennom vintersesongen, ta frem kamera eller mobiltelefon og send inn dine bidrag, så blir du kanskje med på skjermen på Film Tour 2020!

Vi samler inn filmer fra bidragsytere fra i dag og helt frem til i sommer, med siste frist for å sende inn den 15. juni. Last opp dine filmklipp av dine beste tabber, flauser, tryn og fall. Vi er ikke så nøye på om du har planlagt og regissert klippet eller ikke – så lenge det er gøy!

Det blir flere premier hver måned, der vi velger tilfeldig hvem som vinner. 

I tillegg blir de 10 beste klippene plukket ut av FF-juryen, og deretter er resten opp til publikum. På hvert stopp på Film Tour 2020 skal publikum stemme frem det beste klippet, og etter endt turné vil vi kåre en vinner. Vi lover sjukt fete premier som lønn for strevet til topp 3!

Det trekkes en vinner første mandag hver måned - første trekkes i februar.

Retningslinjer i kortfatta format:

  1. Du filmer tryn, stunt, random triks.   

  2. Du laster opp filmen din på fftv.no - Opplastingslink: http://www.fftv.no/upload/open/58775365/bdfbad1bf9bec50c

  3. Vi trekker et knippe filmer hver måned.

  4. FF-juryen velger de 10 beste klippa før Film Tour.

  5. Publikum stemmer frem det beste klippet på hvert stopp.

  6. FF-juryen kårer en vinner og de tre beste får fete premier.