/ Nyheter

Fri Flyt kjøper Jeger

Fri Flyt utvider med et nytt magasin og nettside, JEGER, som blir tilgjengelig gratis dersom du allerede er Fri Flyt-abonnent.

Sist oppdatert 3. august 2020 kl 10.47
Jeger
NY EIER: Fri Flyt har kjøpt magasinet JEGER.

Salget skjedde 1. juli, og ansvarlig redaktør Erlend Sande sier motivasjonen for oppkjøpet er å bli et enda mer komplett mediehus for friluftsliv.

– Vi har som policy at alle abonnenter får tilgang til alt digitalt innhold. Derfor blir det nå moro å kunne tilby våre lesere kvalitetsinnhold om jakt, hund og våpen. På samme måte får JEGERs faste abonnenter tilgang på utemagasinet.no, friflyt.no, norsk-klatring.no, terrengsykkel.no og landevei.no, sier Sande til Jeger.no.

Dermed utvides altså tilbudet til allerede eksisterende abonnenter. Er du allerede bruker og abonnent på friflyt.no, kan du logge inn på jeger.no for å få tilgang til stoffet som er forbeholdt abonnenter.

Der kan du lese om jakt, fiske, hundehold og matlaging – blant annet. JEGER gir ut 11 magasiner i året, og har nå fått et solid løft på nett.

– JEGER videreføres og vil forhåpentligvis nå ut til flere. Den viktigste nyheten blir at vi vil lage ei god nettside på jeger.no, med blant anna nyheter, tester og reportasjer. I tillegg til at abonnentene får tilgang til både skireportasjer fra friflyt.no og tester av friluftsutstyr på utemagasinet.no, blir det et søkbart arkiv av JEGER-tester fra de siste åra.

Det er Åsgeir Størdal som er redaktør for magasinet.

– Fri Flyt har vist veien til velfungerende publisering både på papir og nett. Det blir spennende å holde rattet når landets første rene jaktblad følger etter, skriver han i sin leder om oppkjøpet av JEGER.

Første utgave av JEGER, gitt ut av Fri Flyt, er på vei ut nå.

Publisert 3. august 2020 kl 10.47
Sist oppdatert 3. august 2020 kl 10.47
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen