Salget skjedde 1. juli, og ansvarlig redaktør Erlend Sande sier motivasjonen for oppkjøpet er å bli et enda mer komplett mediehus for friluftsliv.

– Vi har som policy at alle abonnenter får tilgang til alt digitalt innhold. Derfor blir det nå moro å kunne tilby våre lesere kvalitetsinnhold om jakt, hund og våpen. På samme måte får JEGERs faste abonnenter tilgang på utemagasinet.no, friflyt.no, norsk-klatring.no, terrengsykkel.no og landevei.no, sier Sande til Jeger.no.

Dermed utvides altså tilbudet til allerede eksisterende abonnenter. Er du allerede bruker og abonnent på friflyt.no, kan du logge inn på jeger.no for å få tilgang til stoffet som er forbeholdt abonnenter.

Der kan du lese om jakt, fiske, hundehold og matlaging – blant annet. JEGER gir ut 11 magasiner i året, og har nå fått et solid løft på nett.

– JEGER videreføres og vil forhåpentligvis nå ut til flere. Den viktigste nyheten blir at vi vil lage ei god nettside på jeger.no, med blant anna nyheter, tester og reportasjer. I tillegg til at abonnentene får tilgang til både skireportasjer fra friflyt.no og tester av friluftsutstyr på utemagasinet.no, blir det et søkbart arkiv av JEGER-tester fra de siste åra.

Det er Åsgeir Størdal som er redaktør for magasinet.

– Fri Flyt har vist veien til velfungerende publisering både på papir og nett. Det blir spennende å holde rattet når landets første rene jaktblad følger etter, skriver han i sin leder om oppkjøpet av JEGER.

Første utgave av JEGER, gitt ut av Fri Flyt, er på vei ut nå.