/ Nyheter

– Få din stemme hørt!

Torsdag 6. september er det klart for stormøte for alle norske frisporter, på Olympen i Oslo.

Sist oppdatert 4. september 2012 kl 12.58

LES OGSÅ: – Folkens, organiser dere!

Pressemelding:

Det blir åpent møte for alle norske frisporter (kjært barn har mange navn) torsdag den 6. september klokken 18:00 på Olympen i Oslo. Det er uvesentlig om du representerer et forbund, et arrangement, en klubb, et anlegg eller annet. Alle er invitert til debatt om en ny idrettspolitikk i Norge – en politikk som ivaretar våre sporters interesser på lik linje med de tradisjonelle idrettene.
Selv om alle er invitert, ber vi nøkkelpersoner i sin sport samle seg om et innlegg. Vi som arrangør av møtet har verken 

mandater, databaser eller ressurser til å utnevne og kontakte alle relevante talspersoner, men vi vil snakke med folk i vårt nettverk slik at folk kan forberede seg. 

Agenda 
– Møtet åpnes klokken 18.00
– Innledning av Henning Andersen
– Kort presentasjon fra hver sport med fokus på situasjonsanalyse og relevante problemstillinger
– Åpen diskusjon om felles strategier og tiltak
– Middag, drikke og hygge i Olympens restaurant

Vi sikter på å skli over i de kulinariske eksesser senest klokken 21:00. Eier av Olympen, Nevzat Arikan, stiller med gratis møterom, vann og kaffe. Til gjengjeld gir vi vårt bidrag til kveldens omsetning. Vi har trua på en morsom kveld!

Når det gjelder innleggene ønsker vi at de skal være korte og presise. Fokuser på konkrete problemstillinger i forhold til politikk, anlegg, finansiering, organisering og andre sentrale rammebetingelser (som finansiering av konkurranser og andre aktiviteter). Det er også svært nyttig å henvise til konkrete eksempler som vi kan samle opp. Vi stiller med referent slik at all informasjon er tilgjengelig for alle i etterkant. 
Utover dette ønsker ikke vi å legge føringer for møtet. Det viktigste er at alle møtes og deler synspunkter og diskuterer fremtidige løsninger. Tre timer er således alt for lite for et såpass spennende tema, men forhåpentlig blir tonen så god at vi blir enige om flere treffpunkter!

Om du eller flere ønsker å delta må påmelding sendes til henning(a)wsc2012.com

Publisert 4. september 2012 kl 12.58
Sist oppdatert 4. september 2012 kl 12.58
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen