/ Nyheter

Dommen faller i morgen

Nordmennene på laget Insomnia kommer nok til å slite med nattesøvnen før dommen faller i morgen. Da skal nemlig vinneren av Outdoor Games i Chamonix kåres.

Sist oppdatert 21. februar 2009 kl 09.16
SKIBASE: Tom-Erik Heimen og Per Mundhjeld i Chamonix. Foto: P. Fragnol
SKIBASE: Tom-Erik Heimen og Per Mundhjeld i Chamonix. Foto: P. Fragnol

– Det er mange blide, men slitne folk. Vi har et sjukt bra lag, med mye kreative folk, sier en andpusten Per Mundhjeld fra Chamonix, som har pådratt seg en forkjølelse i de franske fjell. Fem lag med utøvere innen ski, brett, paragliding, klatring, basehopping med fotografer og kameramenn har slått sammen for å presentere en film og diverse fotomateriale i Outdoor Games. Mundhjeld er på lag med Tom-Erik Heimen, Joachim Høge, Jonas Emery, Sverre Lillequist, Ueli Kestenholz, Johan Wildhagen, Jens Riedesser, Pal Takats, Eric Temmel, Petter Bolstad og Trine Bakke.

– I kveld er det deadline på filmen, som dømmes av en jury med blant annet skilegenden med hanekam, Glen Plake. Filmene vises på storskjerm i byen og vinnerne annonseres lørdag kveld. Parallelt går det også en fotokonkurranse.

– Vi hadde en litt lei start med dårlig vær, men i går og dag løsnet det. Vi fikk til og med photo of the day, forteller basehopperen fra Vågå.

Det er vinterferie og mye folk i Chamonix. Skiforholdene er helt kanon i den franske verstingskibyen, og det skal bli spennende å se hva de ulike lagene har fått til.

Disse premiene skal deles ut:

Beste film ”Golden Peak” $15,000

Jury’s Special Awards $10,000

Best Sports Sequence $1,000

Best Photograph $5,000

Publisert 20. februar 2009 kl 13.56
Sist oppdatert 21. februar 2009 kl 09.16
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen