Produsentene Kristian Kjelman og Mats Olofsson har teamet opp og etablert Atlas, et produksjonsselskap med kontorer i Oslo og Stockholm. 

– Som et resultat av publikums interesse for sportsinnhold ser vi en tydelig økende interesse for å assosiere seg med de verdiene vi representerer. I tillegg er viljen til å fortelle en relevant historie koblet til en varemerke stor, noe som alltid har vært en av våre sterkeste drivkrefter. Så når vi nå posisjonerer oss som den ledende produsenten av reklamefilm og innhold i dette energiske filmsegmentet, er det en naturlig fortsettelse av det arbeidet vi tidligere har bedrevet hver for oss, sier produsent i Atlas og tidligere kommunikasjonssjef i Red Bull Norge, Kristian Kjelman. 

De seks regissørene er ingen ringere enn Niels Windfeldt fra Antimedia, Filip Christensen i Field Productions, Per-Hampus Stålhandske, Fred Arne Wergeland, Greg Hunt og Henrik Rostrup i Pixel Family. Regissørene og produsentene i Atlas har gjennom mange år jobbet tett med og skapt sterke relasjoner til flere av verdens fremste idrettsutøvere og personligheter innenfor denneverdenen.

Greg Hunt topper i øyeblikket iTunes lister med sin siste film for Vans Skateboarding. Filip Christensens skifilm «Supervention«, solgte mer enn 40.000 billetter på kino i Norge. Per-Hampus Stålhandske’s dokumentar for Nike Snowboarding tiltrakk seg millioner av seere online, mens Henrik Rostrups arbeider for Absolute Vodka vant priser under både Webby’s og Mashies i 2014. Blant andre arbeider fra regissørene finner vi kunder som Adidas, Red Bull, Tine, Telenor, Burn, Gore-Tex, Peak Performance og Patagonia.