– Å vinne bad ass of the year er noe jeg har drømt om helt siden første gang jeg var med på snowstock for mange år siden. Helt siden da har Snowstock vært vinterens høydepunkt, så det å vinne badass føles helt utrolig, sier Skaug til Fri Flyt.

I fjorårets utgave av Snowstock møtes Markus Leyobo og Tevje Skaug i finalen. Leyobo vant da og kunne kalle seg badass. Samme som i fjor skulle det igjen avgjøres mellom de to.

Annonse

–Det å møte Leyobo var både gøy og spennende. Når jeg kom opp til Leyobo før finalen begynte vi å le, siden vi møtes i finalen i fjor også. Jeg hadde jo veldig lyst til å vinne år siden han slo meg i fjor, men jeg trodde faktisk ikke at jeg skulle vinne etter de tre finale hoppene siden siste landing var ikke så bra som den kunne vært. Men når jeg hørte at Leyobo ble ropt opp som nr. 2 ble jeg utrolig glad, sier Skaug.

Mulig at det hjalp Skaug i årets finale å være på hjemmebane.

–Det er ekstra gøy å vinne når det er på hjemmebane, når alle du kjenner er der og heier. Jeg ble utrolig stolt av å vinne. Det var utrolig gøy nå jeg ble ropt opp som vinner og alle ungene jeg hadde trent i fjor løper opp for å klemme meg.

1111

BADASS: Årets Badass ble lokale Tevje Skaug. Foto: Tommy Johansen

Tevje sitt triks i kvartfinalen. 

Norgescup Big Air

På lørdagen ble det også arrangert Norgescup freeski big air i Kongsberg. Hvordan det gikk ser du under. 

Fullstendig resultatliste finner du her

Senior menn 

 1. Elias Flood Palden
 2. Eirik Sæterøy
 3. Mats Bjørndal

Senior damer 

 1. Tora Johansen
 2. Elvira Marie Ros

Junior gutter

 1. Ulrik Harstad Samnøy
 2. Tevje Skaug
 3. Tormod Frostad

Junior jenter 

 1. Ida Sofie Nes
 2. Helle Haugland Fossengen
 3. Tiril Hansen Pytte

Se klipp fra både Elias Flood Palden og Mats Bjørndal under.