Den uhøytidelige slopestylekonkurransen Junior Påskeshredd ble arrangert for fjerde år på rad denne påska. 

–Vi hadde litt under 80 deltakere fra 6 år til 16 år og er storfornøyd med antallet. Parken var slushy og fylt med blide og fornøyde deltakere, publikum og crewet vårt. Himmelen var knallblå og strålende sol. Vi kunne ikke bedt om bedre påskevær! Deltakerne kjørte tre run hver der beste runnet teller. Den eldste klassen ble premiert etter pallplassering, mens for de yngre arrangerte vi jakt der vi la ut fine premier ute i skogen som de måtte lete etter, samt masse giveaways. Det virket som deltakerne syns det var kjempestas, sier arrangør Ola Braaten (19).

Annonse
FLINKE KIDS: Småtassene i Ål dro på bra palmehelgen. Hele 80 kjørere fra seks til seksten deltok i Junior Påskeshredd i Ål skisenter.

Sammen med kompisen Sander Granberg (19) er de to ålingene primus motorer bak påskeshredden i Ål. Nå håper de enda flere kids blir med i 2020.

– Vi håper Junior Påskeshredd har blitt et godt kjent navn blant ungene i de forskjellige klubbene, og satser på flere deltakere neste år. Vi ønsker å lage mer påskemoro for enda flere unger - dette er stas! 

– Hvordan starta det hele?

– Da vi var yngre savnet vi organiserte treninger og et skiarrangement i lokalanlegget Ål Skisenter. Da vi var 16 år startet vi med treninger for kidsa hver torsdag, samt arrangerte turer til Andreas Håtveit og Heminghallen. Etter det ønsket vi å få til en konkurranse i heisen som nå har blitt Junior Påskeshredd - noe vi er veldig stolte over!

Se filmen: