Trym Sunde Andreassen, Daniel Ruud og Mats Lilland har reist Europa rundt denne sesongen for å kjøre europacup i freeski. For Sunde Andreassen, som tok bronse i ungdoms-OL, var turen ekstra spesiell etter nærmere to og et halvt år ute med skader. Her oppsummerer han selv turen denne vinteren:

– Helt sjuk følelse å dra på tur igjen med gutta etter et skadeavbrekk på 2,5 år nå med prolaps i ryggen og tre avrevede leddbånd i ankelen. Vi dro først og fremst ned for å kjøre Europacup som gikk veldig bra! Toppen var en 2. plass i Vars, Frankrike men gutta kjørte ellers bra og vi kvalifiserte oss jevnlig til finale resten av konkurransene i Crans Montana, Tignes og La Clusaz. Masse gode minner fra tur som for eksempel å våkne opp til at alle ski var stjålet fra skistallen, ikke rekke fly, kjøre oss fast i snøen med leiebil på sommerdekk, masse nye triks og masse nye venner fra rundt omkring i verden. 

Annonse

Ideen om edit kom ca. halvveis i turen da vi la merke til at vi hadde så mange klipp på telefonene så vi gikk all in og prøvde å samle opp så mye som mulig. 100 prosent av klippene brukt i editen er filmet med Iphone og er for det meste meg, Daniel Ruud og Mats Lilland, men også noe gjesteopptredner av andre som står kreditert under videoen på youtube.

Se editen her: