Candide Thovex starter klesmerke

Frikjøringslegenden Candide Thovex starter merket «Candide Collection», som lager blant annet skiklær og goggles.

Sist oppdatert: 21. desember 2020 kl 21.10
Candide Collection
SKIKLÆR: Candide Thovex har startet Candide Collection, som lager skiklær. Foto: Candide Collection
Lesetid: 2 minutter

Candide Thovex, som av mange anses som verdens råeste skikjører, annonserte mandag at han starter merket «Candide Collection», etter å ha kjørt for Quicksilver i nesten 20 år.

Selv om det er noen sesonger siden han forlot merket, er det altså først nå han viser frem planene sine. Det gjør han med en subtil lenke til sitt nye klesmerke, Candide Collection, via Instagram-profilen.

Der når han også mange. Den tidligere X Games-profilen, som de siste årene er mest kjent for å levere spektakulære serier og reklamer, har over 760.000 følgere.

Det er Newschoolers som først meldte nyheten av skimediene. 

Den franske 38-åringen lever ellers et svært anonymt liv. Få har gjort intervjuet med skistjernen. Sist Fri Flyt intervjuet franskmannen var i 2012. 

Da Benjamin Forthun, som har vært sponset av samme skimerke som Candide (Faction), gjester Fri Flyts podcast kunne han dessuten fortelle at hele Faction-teamet var i samme skianlegg som stjernen, uten at de møtte han. 

nettsiden til det nye klesmerket kan vi se at de så langt har en goggle-kolleksjon, fullt skisett i tillegg til hansker og isolasjonsplagg. Dessuten finnes annet stæsj som luer.

Det er uklart hvilke andre som står bak merke, andre enn Candide selvc. 

Den dyreste jakken koster 549 euro. Det er foreløpig uklart om noen vil ta inn merket til Norge, eller om det kun vil selges gjennom nett.

Publisert 21. desember 2020 kl 21.10
Sist oppdatert 21. desember 2020 kl 21.10
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen