Eikedalen halverer prisene på sesongkort

Skisenteret utenfor Bergen følger i fotsporene til Oslo Vinterpark og Geilo, og tilbyr sesongkort og familiekort til kraftig reduserte priser.

Sist oppdatert 16. september 2019 kl 09.01
REDUSERER: Eikedalen Skisenter gjør et kraftig kutt i prisene. Foto: Jan Petter Svendal
REDUSERER: Eikedalen Skisenter gjør et kraftig kutt i prisene. Foto: Jan Petter Svendal

– Målet vårt er å doble salget av sesongkort. Vi hadde mange som ikke var fornøyde forrige vinter, da vi endte på omlag 50 driftsdager. Da er det en grei nyhet å starte sesongen med, sier Fredrik Tønjum, daglig leder i Eikedalen Skisenter.

Eikedalen ligger ved Kvamskogen, et svært populært hytteområde for bergensere, med dagsturavstand fra vestlandshovedstaden. Foran 2019/2020-sesongen reduserer de altså prisene kraftig.

Et sesongkort for voksne koster nå 2000 kroner i Eikedalen, mens det koster 7000 for et familiekort. For ungdom koster et sesongkort 1700 kroner. Dagskort ligger fremdeles på 390 kroner for voksne. 

Skikjoring-Eikedalen-heiskort
Skikjoring-Eikedalen-heiskort

PUDDER: Eikedalen er et populært reisemål, særlig når snøen laver ned. Foto: Jan Petter Svendal / Eikedalen skisenter

Tidligere år har de solgt rundt 1000 sesongkort. Målet er altså å selge 2000 sesongkort, og 200 familiepakker.

– Nå skal vi prøve å se hva prisene har å si. Særlig midt i uken har vi god kapasitet i skisenteret, så det blir morsomt å se.

Tidligere har blant annet Oslo Vinterpark, Tryvann og Geilo kuttet heiskortprisene i to. Andre, som for eksempel Hemsedal, har økt prisene jevnt hvert år.

– Vi har jo ikke prøvd dette før, men nå lønner det seg altså å kjøpe sesongkort hvis du har tenkt til å stå på ski i mer enn fem dager.

Eikedalen ligger halvannen time utenfor Bergen. Furedalen Alpinsenter ligger også i området. Skisenteret er kjent for å være et bra sted i nysnø, men har i likhet med resten av området slitt med varierende kvalitet på vinteren. Det er åtte heiser i anlegget. Øvrige priser for sesongen kan du se her.

Publisert 16. september 2019 kl 09.01
Sist oppdatert 16. september 2019 kl 09.01
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen