Snødump og skredfare? Kjør i skogen

Fredag og det er på´an igjen. Kor ska vi reis hæn?

Sist oppdatert 11. februar 2016 kl 09.36
TUR: Bård Smestad har vært på tur- igjen. Foto: Privat
TUR: Bård Smestad har vært på tur- igjen. Foto: Privat

Fredag og det er på´an igjen. Kor ska vi reis hæn? Ska vi kjør bratt, flatt eller hardt? Vår mann i Romsdal er blitt småsyk så nå må vi klare oss selv. Farsken også! Han hadde jo en ganske bra plan for helga. Værmeldingene er ikke veldig bra, det skal blåse ganske mye i fjellet og i løpet av uka har det kommet en god del snø. 

Har du sett denne? Bratt på Store Venjetind

Varsom.no vurderer skredfaren til 3-betydelig som for meg betyr at jeg ikke ser for meg bratt skikjøring høyt til fjells. Ikke i første omgang, iallefall. Mildt skal det også bli i lavere strøk. Målet vårt er jo alltid bra skikjøring på bra snø. Vi blir nå nødt til å finne på noe som ligger sånn ca midt i mellom. Midt i mellom høyfjellet og krattskogen, altså. Der minusgradene skal gjøre at snøkvaliteten holder seg på plussiden. 

(Blogginnlegget fortsetter under bildet)

bardddd
bardddd

SKOG: Vollasetra med pudder. Foto: Privat

Få med deg denne videoen! Sommersnø på Venjetind

Vi kjører avgårde nordover fra Trondheim og satser på at vi skal klare å finne på noe spennende underveis på kjøreturen. Utover kvelden begynner også våre overnattingsmuligheter å svinne hen. Oppdal? Sunndal? Romsdal? Bjorli? Shit, værmeldingen er jo best for Meråker og Snasahögarna! Været er best innover i landet. Da dukker Vollasetra opp i tankene våre. Kan vi ikke bare tusle opp dit på kvelden, da? F

Fyre opp i hytta og sove der til neste dag? Det kan jo bli en av det bedre morgenene vi har hatt. Da kan vi bare spenne på oss skiene utenfor hyttedøra rett etter frokost og skli ned i skogen og fly omkring mellom trærne?

Hvor er du? Her er jeg! 

Synger du? Det gjør jeg! 

Heisann! Hoppsann! 

Fallerallera! Vi flyr omkring mellom trærne!

Jess! Jammen tror jeg vi klarte å snekre i hop en god plan!

 ... Resten ser du her:

Publisert 11. februar 2016 kl 09.36
Sist oppdatert 11. februar 2016 kl 09.36
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen