HOLDER ÅPENT: Hemsedal forlenger sesongen. Her er bilde fra 18. april i år. Foto: Kalle Hägglund / Skistar

Hemsedal utvider sesongen

Hemsedal utvider heis-sesongen med en uke.

Med fine forhold i skibakken og økt interesse for vårskikjøring blir det ekstra lang skisesong i Hemsedal i år, sier Kenneth Larsen, markedssjef i Skistar Hemsedal, i en pressemelding.

Det betyr at Hemsedal holder åpent frem til 7. mai i år. En av årsakene er at interessen for skikjøring også etter påske har vært svært stigende, forklarer Larsen. Opprinnelig skulle Hemsedal stenge 1. mai-helga.

– Her i Hemsedal Skisenter ligger snøen til langt ut i mai, og når siste års tall viser en økt interesse for skikjøring i vårperioden valgte vi i år å forlenge 16/17 sesongen med en uke.

Det er i utgangspunktet kunstsnøen som holder sesongen gående i det som ellers har vært en både varm og nedbørsfattig sesong. Likevel har Hemsedal fått påfyll natursnø den siste tiden.

– Vi har lagt kunstsnø i våre mest populære skiløyper og den holder seg svært godt utover våren. Vi har også fått litt påfyll av natursnø, og værmeldingen melder kalde netter i fjellet, så snøen den holder med god margin til siste skidag 7. mai, forsikrer Larsen. 

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse