Merke: Stereo skis

– Vi fortsetter med Predator-seriene med modellnavnene Wolverine, Lynx og Wolf, men kommer med to nye versjoner av seriene som har nye konstruksjoner. Begge de nye seriene er laget med karbon, sier Stereo-gründer Jens Martin Johnsrud.

Slik beskriver Johnsrud de nye modellene fra Stereo:

Predator MK3:

– Disse tar over for Wolverine, Lynx, Wolf Mk2 som var de brune i glassfiber. Mk2-serien ble anerkjent som ski med god stabilitet og fikk god kritikk for det i tester, men de var aldri de letteste skiene. Mk3 som tar over har samme trekjerne og trixial glassfiber som gir samme torsjonsstivet og stabilitet som Mk2 hadde, men noen av glassfiberen i lengderetning er byttet ut med karbon - som reduserer vekten betraktelig. Mk3 skiene er nesten like lette for den forrige karbon-serien. Den letteste skiene i serien veier 1 140 gram. Flekskurven er også justert på flere av modellene. Alle skiene har fått strukturert topsheet som slipper snøen lettere og tåler mer slitasje.

Se mer av neste års utstyr her!

Carbon Predator v2:

– Denne nye serien tar over for dagens Carbon Predator. De er fullkarbon som de forrige og er enda lettere enn Mk3. Den nye karbon-serien vil få nye kompositt-laminater som reduserer vekten, men en enda solid trekjerne enn de forrige. Her har vi justert flekskurven på samtlige modeller som øker kjøreopplevelsen.

Se alle skiene i galleriet under!