/ Topptur

Første episode fra Trusehaugen

Sjekk ut den nye serien fra skaperne av turtrusa.no.

Sist oppdatert: 4. januar 2019 kl 09.42
Lesetid: 2 minutter

Trusehaugen er ikke en serie om truser, men om jenter. Som omtaler hverandre som truser. Denne gangen er det altså turtrusa, siden det er jenter som er på tur. Og når man er på tur, da må man ha turtruse. 

– Vi startet Turtrusa.no -bloggen i 2014 for å vise fram hva vi driver med og for å se flere bilder og historier av andre jenter som driver med lignende ting utendørs. Tanken bak serien er å nettopp synliggjøre dette der ønsket er å få frem mangfoldet av rå truser(les jenter), deres personlighet, kunnskaper og gleder i fjellet. Det er så utrolig mange av dem der ute og denne vinteren vil dere få møte et lite utvalg av dem sier Johanne Askim Adde.

Se alle episodene av Trusehaugen.

Turtruser på toppen av fjell
Turtruser på toppen av fjell

TRUSER: Føret på Åbittind kan kategoriseres som karakterbyggende. Foto: Skjermdump.

Initiativtakerne bak serien er ingen ringere enn Ingrid Lonar og Johanne Askim Adde, Ingrid har kjørt frikjøringskonkurranser i en årrekke og gang på gang bevist at hun har noe på pallen å gjøre. I første episode har de tatt med seg Marit Skjelbred-Knudsen og Una Tveit Hauan med til Oppdal og Jordalsgrenda.

– Fremover skal vi lage fem episoder, der vil dere møte et lite mangfold av rå jenter som elsker å leke ute i fjellet. For hver episode besøker vi et nytt sted og gjennom vinteren vil dere få et innblikk i hvordan man som helt vanlig student eller arbeidstaker kan dra på en planlagt tur og leke seg på ski og brett uansett føre og vær. Serien vil by på kortreist vinterglede og vi besøker ulike steder i det flotte landet vårt med en variasjon fra tidlig sesongstart i desember til sesongavslutning i mai-juni-ish.

Se flere tv-serier.

Publisert 4. januar 2019 kl 19.00
Sist oppdatert 4. januar 2019 kl 09.42
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen