/ Topptur

– Vi kan ikke sende ut folk med kondomdress i slike forhold

Stormen tvinger Stryn rando to å avlyse.

Sist oppdatert: 22. mars 2019 kl 23.44
Været ser ikke lovende ut for i morgen. Skjermdump
Været ser ikke lovende ut for i morgen. Skjermdump
Lesetid: 1 minutter

– Det er først og fremst værmeldingen som stopper oss. Det er meldt sterk storm i morgen og vi kan ikke sende ut folk med kondomdress i slike forhold, sier Erlend Folstad, som er rennleder for Stryn Rando. 

– Vi er veldig lei oss for at vi må avlyse i år. Men det er lite snø i skogen i år, så vi klarer ikke å legge en alternativ løype med de forholdene vi har i år, sier han, og legger til at folk har forståelse for avgjørelsen. 

Se filmen fra Stryn Rando 3000 i 2018 

Stryn Rando var en av fem runder i Norgescupen 2019, i tillegg til NM i randonée som går neste helg i regi av Romsdal Randonéeklubb. Etter de to første rundene i cupen, er det Kilian Jornet Ida Marie Åström og som leder Norgescupen i seniorklassene, mens Heidi Indergård og Trym Dalset Lødøen leder juniorklassene. NM arrangeres av Romsdal randonéeklubb neste helg. Deretter venter RandoEnern 6.april og Skittentind rando helga med både lagkonkurranse og individuell helga 4.-5. mai. 

Åström vant for øvrig Rando Enern i fjor 

Les også: Her kan du leie toppturski 

Interessert i rando og topptur? Her finner du flere artikler om topptur  

Publisert 22. mars 2019 kl 23.44
Sist oppdatert 22. mars 2019 kl 23.44
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen