/ Topptur

Gaustatoppens bakside

Ole Marius Elvestad har laget en fantastisk film fra topptur på Gaustatoppen sist helg, på sjeldent bra novemberføre!

Sist oppdatert: 30. november 2012 kl 09.50
HUCK: ikke noe problem å ordne luft under skiene når forholdene er så bra som de var sist helg! Foto: Ole Marius Elvestad
HUCK: ikke noe problem å ordne luft under skiene når forholdene er så bra som de var sist helg! Foto: Ole Marius Elvestad
Lesetid: 1 minutter

Karene har lenge siklet på baksiden av fjellet, og sist helg fikk de kjørt på feil side av Gaustatoppen, mutters alene, selv om det var masse folk på toppen.

– Makan til november har vi ikke sett på flere år! Ems, Elvis og Ur dro tilbake til Gaustatoppen for å se nærmere på et gammelt prosjekt: baksiden. På toppen var det folksomt med høy DNT-faktor og god påskestemning. Forsiden lokket med skygge og skare som vanlig, men på baksiden lå pudderet badet i gyllen novembersol. Baksiden gir fin og leken skikjøring i relativt slakt terreng og byr på færre overraskelser enn terrenget skulle tilsi. Returen går via en lang travers ut ski venstre før det venter omtrent en time med booting opp til Gaustaråen. Denne turen anbefales på det sterkeste, forteller Ole Marius Elvestad.

Se den flotte filmen hans her:

Publisert 1. desember 2012 kl 09.02
Sist oppdatert 30. november 2012 kl 09.50
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen