– Det er jo først og frem utrolig gøy at venner og familie kan få et innblikk i hva vi holder på med, og ikke bare ren kjøring. Også er det jo kult for meg å ha noe å se tilbake til senere i livet. Spesielt når det har så høy kvalitet, sier Norges nye snowboardfilmstjerne Fredrik Evensen.

I høst og i vinteren har han vært høyaktuell som en av hovedpersonene i Field Productions storprosjekt, Supervention 2, som går på kino i hele Norge og i flere deler av verden. Der får vi blant annet bli med Evensen både foran og bak kulissene i Lofoten, Japan og i Alpene.
– Hvordan har responsen vært?
– Det har jo først og fremst vært venner og familie jeg har hørt fra, og sånn utad har det ikke vært veldig mye. Jeg våkner fortsatt om morgenen og gjør de samme tinga som alltid, ler Evensen.
– Så livet går videre selv om man er på kino?
– Det gjør det helt klart. Du finner ikke meg på noen Tine melkekartonger med det første, for å si det sånn.

Allerede i midten av november var Supervention 2 sett av over 40.000 mennesker i Norge, og Field Productions storfilm, med et budsjett på 15 millioner kroner, er tidenes norske actionsportproduksjon. I løpet av en time og femti minutter får hver av de norske stjernene rikelig med tid. Hele ideen til prosjektet var nemligå vise frem utøverne på en helt ny, og mer personlig måte.