Merke: Diverse

Neida, Trygg har ikke fått spons med en frisørsalong eller en saks-leverandør, men derimot med skimerket 4frnt. Tidligere kjørte eksil-kongsbergeren som bor i Sogndal på Dynafit-ski, men nå har importøren (som tar inn begge merkene) bestemt at Trygg skal herje i Sogndal med 4frnt KYE festa til fotene når han tar heis opp, og Raven når han ikke gjør det. Trygg har fortsatt Dynafit på både kropp og bein.

Les mer om Trygg – og se sesongediten hans – her!

Ellers har smålegendariske Aurelien Ducroz – mannen som har vunnet Verbier Extreme hele tre ganger – skifta fra nærmeste nabo Dynastar (etter å ha vært sponsa av dem i cirka 100 år) til Movement.

En annen storfjellsråtass som har bytta bort sin Chamonix-baserte skisponsor (i dette tilfellet Zag) er Tormod Granheim, som kjører på EVI ski nå. Det gjør også Karsten Gefle, han har til og med fått sin egen promodell, som heter Villhingst og har dobbel stålkant.

476VILLHINGST194-01
476VILLHINGST194-01

NORSK PROMODELL: Villhingst heter den, og er hjertebarnet til Karsten Gefle og EVI-sjef Endre Hals.

Omund Sletten har droppa 4frnt til fordel for en mer lokal kontrakt, han skal kjøre på Praxis ski i vinter, og blir dermed teamkompis med folk som  Aasheim, Eirik Schølberg, Hans Petter Bakke.

– Med dette laget og Anders Bersu som ambassadør gruegleder vi oss allerede til årets julebord, sier Praxis-importør Knut Erik Tessnes.

Til slutt tar vi med litt eldre nyheter fra overgangsmarkedet: Siver Voll signerte i sommer for ON3P, Magnus Nørsteng for Revision, Sondre Loftsgarden for K2 og Houdini, Nikolai Nygaard for SGN og Mary Birkeland og Lisen Strøm for Stereo. Ja, og Christian Nummedal er på samme skimerke som Sondre. Også Torgrim Vole har fått spons, snekkeren har signert kontrakt med Essve powertools og skruer.

Skjermbilde-2016-11-17-kl.-11.46.40
Skjermbilde-2016-11-17-kl.-11.46.40

GAMMELT NYTT: Allerede i juli sikra eks-FWT-kjører Torgrim Vole seg deal med skrue- og verktøyprodusenten Essve. 

Hvilke overganger har vi glemt? Kjeft på oss i kommentarfeltet.