Sweet lanserer skisekk

2018-STÆSJ: Hjelm- og klesspesialistene i Sweet Protection lanserer sin første sekk, som en del av den splitter nye serien Scalpel.

Sist oppdatert: 16. januar 2017 kl 15.49
NYHETER: Getaway og Scalpel er nye serier frw Sweet protection for neste sesong. I Scalpel-serien debuterer tryslingene i Sweet med ryggsekk.
NYHETER: Getaway og Scalpel er nye serier frw Sweet protection for neste sesong. I Scalpel-serien debuterer tryslingene i Sweet med ryggsekk.

Scalpel er navnet på den nye frikjøringssatsinga fra Sweet, Skallklær i Gore Tex C-Knit og en splitter nye sekk – noe Sweet ikke har laget før.

– Scalpel backpack er et multiverktøy for dager på fjellet. Sekken har 25 liter lagring og tilgang til stæsjet både fra siden og bakfra. Dedikert rom for skredutstyret gir deg en rekke ulike muligheter til å lagre det du måtte ha med deg for dagsturer til fjells, sier Sweet Protections markedssjef Christian Erga.

Detaljrik

I tillegg byr sekken på integrert ryggbeskytter, ergonomisk formet ryggpanel, skall i frontpanel som skal gjøre sekken enkel å komprimere, daisy chains med avtakbar webbing gir mange festemuligheter, feste til ski og snowboard, isøks og hjelm. Sekken har også rom til drikkesystem. Prisen blir 1 899 kroner.

Inspirasjon fra snøhullet Mica

– Scalpel-produktene er laget for å være det ypperste for frikjøring, både heisbasert, helikopterbasert, men også hvis du må eller vil gå noen høydemeter på jakt etter den perfekte linja. Klærne er utviklet med våre ambassadører og vårt samarbeid med Mica Heli i Canada, forteller markedssjefen.

Buksen koster 5 999 kroner, og jakka en tusenlapp mer.

Se bilder av alle Sweet-nyhetene i galleriet under!

Nyheter for toppturfolket også

Getaway er Sweets nye klær for topptur. Laget i Windstopper med tapede sømmer, slik at de skal takle ganske så drøyt vær.

– Getaway er laget for de som ønsker å fortjene svingene ved å gå opp før man kjører ned. Produktene er laget med fokus på lav vekt, smidighet og ventilering, men likevel kunne tåle skikkelig vær, sier Erga.

Jakka koster 3 999 kroner og buksa kommer på 3 499.

Publisert 16. januar 2017 kl 15.49
Sist oppdatert 16. januar 2017 kl 15.49
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen