Neste års Sweet-nyheter

STÆSJ 2017: Sweet Protection har blitt en hjelm-favoritt blant norske skikjørere. Her er alle nyhetene og forbedringene fra merket den neste sesongen.

Sist oppdatert: 18. januar 2016 kl 14.30
NYTT: Vi presenterer nyhetene fra Sweet. Foto: Produktfoto / Supernaut Jacket
NYTT: Vi presenterer nyhetene fra Sweet. Foto: Produktfoto / Supernaut Jacket

Først og fremst er det forbedringer av tidligere produkter som har stått i fokus da det norske merket skulle designe 2016/2017-kolleksjonen. Blant annet får den kjente Hammer-jakka og Dissident-buksa en totalrenovering, med helt nytt materiale og ny passform. I tillegg justerer de og forbedrer hjelmene ytterligere, selv om produktnavnene er de samme.

PS: I bildegalleriet nedenfor finner du alle modellene for 2016/2017. Vi gjør oppmerksom på at fleste også finnes i flere farger.

Likevel er det et par nyheter som trekkes frem av salgssjef i Sweet Protection, Atle Enberget. 

– Først og fremst lager vi en jakke som heter Detroit i Gore Thermium. Det er en teknisk gjennomført jakke, som du både kan bruke som en fullgod skijakke i fjellet, men også i byen. Vi ser at trenden med å bruke skijakke i byene er på vei tilbake. Den er isolert med primaloft, og har alt du trenger for å være i bakken, men er samtidig en cross-over-jakke, sier salgssjefen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

detroit_jacket-bernice_brown-front
detroit_jacket-bernice_brown-front

Ny og rimeligere race-hjelm

Sweet Protection er først og fremst kjent for gode frikjøringshjelmer, men har også levert race-hjelmer til blant annet Aksel Lund Svindal og Henrik Kristoffersen. Nå kommer de med en rimeligere versjon - Rooster Discesa S. Denne er bygget opp på samme måte som Rooster Discesa RS, men har en annen skallkonstruksjon. Den er også rimeligere.

Enberget er klar på at de fremdeles skal profilere seg på samme måte.

– Etter å ha laget hjelmer i 15 år fikk vi en del forespørsler på race-hjelmer fra miljøet. Med den teknologien vi har opparbeidet oss bestemte vi oss for å virkelig vise dem racehjelmer. Vi synes det er gøy å drive med fordi vi får brukt for den teknologien i resten av hjelmene. Det er ikke plutselig viktigere for oss, men vi får brukt det til å lage bedre hjelmer totalt sett. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

rooster_discesa_s-smoke_black-front
rooster_discesa_s-smoke_black-front

Vi har samlet alle nyhetene fra Sweet i et bildegalleri nedenfor. Der finner du mange av de tidligere modellene, som ifølge Enberget nå har fått solide oppjusteringer.

– Det er optimalisering og småjusteringer hele veien. Trooper vil alltid hete Trooper, men den har forandret seg en god del de siste årene.

Se alle nyhetene fra Sweet her:

Publisert 18. januar 2016 kl 20.00
Sist oppdatert 18. januar 2016 kl 14.30
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen