Merke: Dynafit

Hoji Pro Tour Ski Boot: Dynafit mener selv de har fjernet all grunn til å ha to støvler med denne skoa, som er oppkalt etter den amerikanske skifilmstjerna Eric Hjorleifson. Han er for øvrig berykta for å være ekstremt opptatt av å modifisere utstyret sitt. Hoji Pro-støvelen gir 55 grader gåutslag i oppovermodus, man skifter mellom opp- og nedmodus med en enkelt spake, som skal være mulig å betjene ved å sparke med den andre støvelen. Vekta er oppgitt til 1 450 gram i størrelse 27. I nedovermodus er støvelen vinklet 11 grader framover. Skoa har tre spenner og stropp øverst, og er kompatibel med spesiallagde og ultralette stegjern laget av Salewa (som har samme eier som Dynafit). Kommer i både herre- og dameversjon. Presseinformasjonen sier ingenting om fleksen, men man kan vel anta den ligger i samme område som gamle Mercury eller Vulcan – ganske stiv med andre ord.

Prisen er oppgitt til 650 Euro (ca 6200 kroner).

sko
sko

HJORLEIFSONS STØVEL: Hojis promodell fra Dynafit kommer neste sesong. På bildet til høyre ses støvelen med de spesiallagde stegjernene montert. Foto: Dynafit

Pintech P49 binding: Ved å flytte de fjærbelasta pinnene fra bindingen og opp på støvelen har Dynafit klart å lage en tehcbinding for konkurranse som veier latterlige 49 gram. Det skal også bli betydelig lettere å tråkke inn i bindingen med dette systemet, som er beregnet å brukes sammen med den superlette karbonstøvelen laget av Pierre Gignoux (570 gram i størrelse 27).

Dynafit har ikke antydet pris på bindingen, som altså kommer neste sesong.

binding
binding

ULTRALETT: Vekta er minimal, og den nye bindingen skal være superenkel å tråkke inn i. Foto: Dynafit

I tillegg til dette lanserer Dynafit en ny heldress for konkurranse i skialpinisme. S-tech racing suit er laget nesten uten sømmer, som sørger for svært lav vekt og fin passform for herjing i høy fart i fjellet.

Dynafit serverer også superundertøy for første gang. Dynafit Base Layer er en serie for trim til fjells, som kommer i tre forskjellige tykkelser, alt etter hvor hardt du skal pushe deg sjøl og lungene dine.

Til slutt kommer de også med nyheter for deg som trener i fjellet uten ski om vinteren(!). Q3-collection er treningsklær for vinter og høyfjell – men altså ikke ski. Her snakker vi nok annen målgruppe enn Hoji-skoa. 

Se bilder av alle de nye produktene i galleriet under!