Merke: J Skis

J Skis, eid og startet av Jason Levinthal – som i sin tid startet Line Skis og Full Tilt Boots, har laget sin helt egen hyllest som får internett til å smelte.

Bob Ross har nemlig vokst seg opp som en kult-helt i tråd med de stadig mer populære «meme»-ene på internett. Internett-kanalen til den avdøde kunstneren har dessuten over tre millioner abonnenter.

Der vises gamle filmer av Ross med fiffige og kreative løsninger på hvordan du kan bli en god kunstner – alltid med en lystbetont holdning. Internett-humor-sider som 9gag viser stadig utklipp fra Ross´ kanal.

Se eksempel på video fra Bob Ross her:

POPULÆR: Filmen ovenfor har for eksempel over 4 millioner avspillinger.

Den svært talentfulle maleren blir nå altså hyllet av Levinthal med en egen ski i begrenset opplag. Ross døde forøvrig i 1995, og har oppstått i flere sammenhenger i populærkultur – blant annet i Family Guy.

Selve skien heter «The Allplay – The Joy of Skiing» - oppkalt etter Ross egen videokanal, og er i ferd med å rives vekk fra hyllene. Skien finnes i 157 cm, 164 cm, 171 cm, 178 cm og 184 cm. Midtbredden er 98mm, og koster 599 dollar på J Skis egen nettside. Det blir kun laget 450 eksemplarer av skien.

Slik ser skien ut:

Bob-Ross-J-Skis-bredde
Bob-Ross-J-Skis-bredde