Merke: Stereo

Ny allsidig frikjøringsski, ny dameski for bakkekjøring og my altmuligski kommer fra norske Stereo. Gründer Jens Martin Johnsrud beskriver de tre nyhetene for neste sesong slik:

Zenith II

Stereo-AW1819-Zenith-188-Top-CMYK-FINAL01
Stereo-AW1819-Zenith-188-Top-CMYK-FINAL01
Stereo-AW1819-ZenithW
Stereo-AW1819-ZenithW

– Vi kommer med ny versjon av de mest allsidige frikjøringsskien vår, Zenith. I likhet med Predator mk og Carbon v2 serien er forbedringen først og fremst redusert vekt. 1819-utgaven av Zenith får den nye hybrid-konstruksjonen med glassfiber og karbonfiber som vi introduserte med Fram skien. Vi har alltid prioritert kjøreegenskaper gjennom bruk av solide sandwich-kontruksjoner med trekjerne. Denne nye hybrid-konstruksjonen har den samme kjernen med bøk og trixiale glassfiber som dagens Zenith, men noe glassfiber er byttet ut med karbon i lengderetning fører til redusert vekt uten tap av kjøreegenskaper. Den nye Zenith’en vil få en vekt som gjøre den ande mer allsidig og også mer egnet i kombinasjon med en gå-binding. Skien får en grafikk som er mer i stil med de andre modellene våre. Den nye Zenith kommer også i damemodell (nederst).

Piste W v.2

Stereo-AW1819-Piste-168-Top-FINAL
Stereo-AW1819-Piste-168-Top-FINAL

– Tidligere denne sesongen kom vi med versjon 2 av Piste-skien. Endringene vi gjorde fra den opprinnelige versjonen var justering av fleks, lavere rocker samt gummidemping i tip og tail. Denne nye versjonen har blitt godt mottatt av skikjørere på alle nivå og derfor vi valgte derfor å innføre en ny og forbedret damemodell basert på disse endringene.

Apex

Stereo-AW1819-Apex-186-Top-CMYK-FINAL01
Stereo-AW1819-Apex-186-Top-CMYK-FINAL01

– All mountain skien Apex kommer også i en oppgradert versjon. Også her lekt med flekskurven og endt opp med en flekskurver som er stort sett lik som den vi innførte i med Piste v2. Dette gjør den nye modellen mer respons på flere typer fører – noe som naturlig nok er viktig for en ski som skal gode skidager både i og utenfor løypa. Vi viderefører noen av den grafiske stilen, men den er videreført og får en lysere farge enn dagens modell.