Merke: Sweet, Norrøna, Bergans, Swix, Rottefella, Sabotage

Seks norske merkevarer er plukket ut, og felles for alle er at de er norske og lager noe av det beste som fins av stæsj i sitt segment.

De seks nominerte er:

Sweet Protection: Blant bransjens beste på tekniske ytterklær og hjelmer for både ski, elvepadling og sykling. Relanserer store deler av kolleksjonen i år.

Norrøna: Tenker stadig nytt, og har til de grader påvirket norsk frikjøring, og holdt norske frikjørere både tørre og varme (og fargerike) over lang tid. 

Swix: Er på hugget og kommer med stadig nye produkter for skikjøreren. Swix har også lyttet til Aleksander Aurdal, som nå slipper å kappe stavene sine, eller kjøpe juniorstaver.

Bergans: Klarer å være kul nok for jibberne og de hardbarka frikjørerne, samtidig som de selger klær til de store massene.  

Sabotage (SB): Gamle SB relanserer seg selv, og merket som tok norsk skiungdom med storm i fjor, er nå enda fetere.

Rottefella: Verdens sterkeste produsent av telemarkbindinger hvilker ikke på laurbærene, og lanserer to nye modeller i vinter.
Hvilket merke er din favoritt? Stem på både det og en rekke andre, spennende Fri Flyt-priser her! Du kan også foreslå din favoritt-sportsbutikk!

LES OGSÅ: Nominert: Anne May Slinning

LES OGSÅ: Nominert: Øystein Bråten

LES OGSÅ: Nominert: Lilly Murud

LES OGSÅ: Nominert: Andreas Håtveit

LES OGSÅ: Nominert: Sig Tveit

LES OGSÅ: Nominert: Tiril Sjåstad Christiansen

LES OGSÅ: Nominert: Dennis Risvoll

LES OGSÅ: Fri Flyt-prisen tilbake