– Vi får se hva vi kan finne på til MegaPark. Vi skal skissere og planlegge parken nå. Vi vil ha en morsom park, som passer for alle nivåer. Man skal ha det kult og elementene skal kunne brukes på mange ulike måter, sier parkbygger Oskar Brandberg.

Har du lest denne? Her blir neste års MegaPark

Annonse

Nylig gjorde han seg aktuell med Jesper Tjäders vanvittige railpark, hvor den svenske skikjøreren leverte triks på triks som aldri før har blitt sett. Med det har Brandberg bevist at han har de kreative evnene, til de grader, på plass.

– Det prosjektet var utrolig gøy. Det var Jesper som tegna elementene, men å få de fra papiret til virkelighet var en stor jobb. Det var utrolig gøy å bygge elementer som aldri har blitt bygget, sier Brandberg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

mp2

BEFARING: Oskar Brandberg (t.v.) med parksjef Clint Butcher på befaring på Geilo. Foto: Brynjar Åmot

Har du lest denne? Vil ha jentene til MegaPark

Mange corners

– Hvilke konkrete planer har du for MegaPark-parken?

– Det blir mange corners, spines og jibbs. Men også selvsagt en del store features også. Jeg tror vi skal satse på et blå-rødt-nivå med mye morsomme og kule greier, forteller parkbyggeren.

MegaPark flyttes i år til Geilo etter fire år på Hafjell, og går av stabelen 14.-17. april. Spesielt for arrangementet er at man lager park helt fra toppen til bunnen av Randiløypa i skisenteret. 

Du bør også sjekke ut denne: Se bildene fra åpningen av MegaPark

(Artikkelen fortsetter under bildet)

mp-1

KIKKER: Oskar Brandberg (t.h.) kikker på mulighetene. Foto: Brynjar Åmot

– Skandinavias beste

Prosjektleder i Fri Flyt, Brynjar Åmot, er klar på at han ønsket seg Brandberg til parkbygger-jobben på Geilo.

– Oskar er en av Skandinavias desidert beste parkbyggere, og har vist at han både bygger kreativt og med kvalitet. Etter å ha vært på befaring med Oskar på Geilo i forkant av arrangementet ble jeg bare enda mer overbevist om at han er rett mann til jobben. Nå blir det gøy å se hvordan parken til slutt blir, sier Åmot.

Under eventet blir det parkshredding for både herrer og kvinner.