Asbjørn signerer med SGN

Frikjøringsprofilen Asbjørn Eggebø Næss skifter skisponsor fra K2 til norske SGN.

Sist oppdatert 22. august 2014 kl 09.08
NYE SKI: Etter fem år på K2 skifter Asbjørn Eggebø Næss beite til norske SGN. Foto: Bård Basberg
NYE SKI: Etter fem år på K2 skifter Asbjørn Eggebø Næss beite til norske SGN. Foto: Bård Basberg

Eggebø Næss har store planer om å være sentral i utviklinga av skimodellene til den norske merkevaren –og han gleder seg til å herje med SGN-prototyper på beina når neste toårsprosjekt fra Field Productions skal spilles inn.

– For meg er det viktig å kunne påvirke topptur og frikjøringssporten, og hos SGN skis kan jeg få gjort det gjennom blant annet å utvikle ski. Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe med Skandinaviske merkevarer, og fra nå av arbeider jeg utelukkende med det. Selv ser jeg på 1184 som den viktigste modellen, og kommer til å teste den i lengre lengder enn det som eksisterer i dag. Vi er jo mange høyreiste nordmenn her til lands som står på for korte ski. De to neste årene står et nytt kinoprosjekt med Field Productions på agendaen, og da med ferske prototyper under beina, sier Asbjørn selv.

SGN er skimerket som holder til i Sogndal –et sted Asbjørn fra Bergen har et nært forhold til, etter å ha bodd i bygda i flere år.

– Skikjøring i Sogn har betydd utrolig for meg gjennom mange år, og jeg tror alle som har brukt mye tid i fjellet i Sogn kan si at de føler seg hjemme. Jeg var på topptur på Togga allerede i 2000, og tilbragte mange vårdager i Hurrungane som student i Sogndal.

SGN har laget film i anledning saken, og den ser du her:

PS! Det meldes for øvrig også fra skikjørernes overgangsmarked at Pia Nic Gundersen har fått kontrakt med kanadiske Arc´teryx -og dama som vant Verbier Extreme i vår er eneste jente poå Arc´teryx sitt europateam.

Publisert 22. august 2014 kl 09.08
Sist oppdatert 22. august 2014 kl 09.08
annonse
Relaterte artikler
IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen