(Artikkelen inneholder sponsede lenker)

Sweet Ascender hjelm

Sweet Protection Ascender – Ny standard for design for hjelmer til alpint bruk!

Sweet Protection Ascender er en svært pakkbar og lett skihjelm laget spesielt for toppturer og tindebestigninger. Den er sertifisert som både skihjelm og klatrehjelm, og er perfekt for deg som ofte beveger deg i alpine strøk.

G3 Minimist felle

G3 Minimist Universal – Ny standard på vekt og pakkbarhet!

Minimist er et nytt tilskudd til G3 fellefamilien. Ved å bruke sterkere materiale i duken kan fellen gjøres tynnere, noe som reduserer i en fell som er opptill 30% lettere enn andre konkurrenter. Med nytt og mykere både fram- og bakfeste, er Minimist ekstrem pakkbar, og kan rulles sammen og puttes i brystlommen. Karbon i fronten stiver av fellen på tvers og gjør at snøen ikke kommer innunder og ødelegger festet til skien.

Bestill produktet hos Vpg her!

 

Mammut Trion Spine sekk

Mammut Trion Spine – Ny standard for bærekomfort!

Det nye Active Spine- bæresystemet gir optimal vektoverføring og uovertruffen komfort. Trion Spine 35 er utstyrt med alt man kan begjære av smarte løsninger til aktiv bruk både sommer og vinter; Gode skifester, isøksfester, full glidelåstilgang til hovedrom, utstyrsløkke og lomme på hoftebeltet. På toppen av det hele, for en perfekt passform: Justerbar rygglengde i tre trinn. Supersekken for aktive fjellfolk, hele året! 

Bestill produktet hos Mammut her! 

Stellar Free Shell jakke

Stellar Free Shell - serien – Ny standard for beskyttelse i krevende forhold!

Stellar Free Shell - serien er utviklet for å være den ultimate bekledningen for kravstore skikjørere. Med materiale som både gir mer bevegelsesfrihet, god pusteevne og maksimal beskyttelse mot vær og vind er dette en kompromissløs kolleksjon fra Stellar. Denne serien er spesialtilpasset for topptur og frikjøring! 

Bestill produktet hos Stellar her!

 

Atomic backland carbon støvel

Andre ting å gjøre på Sunnmøre: 

  • Uteguiden tilbyr guiding til drøssevis av ulike aktiviteter på Sunnmøre, utleie av utstyr samt en koselig samlingsplass med kafe midt i Sentrum av Stranda. 
  • Stranda Hotel tilbyr overnatting, en god restaurant og pub som er åpen i helgene. 
  • Skal du gå toppturer på Sunnmøre og skal kjøre ned til fjorden, kan 62 Nord tilbyr båttransport til og fra mange av de populære fjellene.

Andre ting å gjøre på Stranda