Merke: POC

Poc har gått bort fra MIPS, som brukes av mange andre hjelmprodusenter, og svenskene har laget sin egen variant kalt Spin pads.

– Poc Obex Spin er en ny hjelm for både ski og snowboard. Dette er den letteste og mest ventilerte Poc-hjelmen noensinne med Poc sine egne patenterte Spin pads for å forhindre rotasjonskreftene ved et sammenstøt. På toppen kan man juster ventileringen ved å åpne tre store ventiler samt i front og ned mot goggles´ene for å forhindre dugg. Obex har også ekstra beskyttelse på ørene, og når man skal ha hjelmen på sekken kan man klikke disse beskytterne inn, sier Robert Hoff fra Poc-importør Roxee.

Prisen på Obex Spin blir 1 800 kroner.

OBEX_hydrogenWhite

Poc Obex Spin

Se mer av neste års utstyr her!

En annen nyhet neste sesong er hjelmen Super Skull Spin, som er en svært lett hjelm laget i karbon. Også denne har Spin pads.

– Super Skull Spin er hjelmen for de som vil ha den tryggeste og letteste beskyttelsen. Hjelmen har multi impact VPD system beskyttelse i front og bak på hodet, og er kompatibel med POC break away bøyle, sier Hoff.

Super Skull Spin er FIS RH 2013 sertifisert, som er den nye standarden for FIS-hjelmer. Dermed kan du delta i både utfor, slalåm og alt imellom med denne hjelmen.  Prisen blir temmelig saftige 8000 kroner.

SuperSkull_white_new

Poc Super Skull Spin.

VPD System Back er ny ryggbeskytter neste vinter. Robert Hoff beskriver den slik:

– En ekstremt godt ventilert og lett ryggbeskytter med justerbare stropper og magebelte for den ultimate passform. Minimalistisk shape og preshaped for ergonimisk fit.

Prisen blir 1 800 kroner.

VPD-System-Back

VPD System Back.