Johanne Askim Adde melder om en temmelig vellykka tur til Romsdal, hvor problemene var av i-landstypen da jentene skulle lage ny Trusehaug-episode:

– I episode 4 er vi i Romsdal, hvor planen var å få kjørt noen fine linjer fra topp til bunn. Vi inviterte med Victoria Isern, en rå fjelltruse som er godt vant med bratte sider, turplanlegging og vurdering, i tillegg sier hun sjelden nei takk til en renne eller to – hun er forøvrig også en av original trusa). Vi dro i påska med håp om skikkelig fint påskevær, og jaggu fikk vi akkurat det! Sola sto høyt på himmelen og stekte fra morgen til kveld, og litt god og myk påskesløsj fant vi også. Denne gangen fantes ikke andre utfordringer enn at episoden nok en gang måtte lages i løpet av to raske dager med filming, og at solkremen rant vekk i den stekende påskesola. Dersom du er i sommermodus og har glemt hvor fint det kan være i de norske fjella på våren, ja da er det bare å se denne episoden. Du kommer garantert til å glede deg til våren allerede, det gjør i hvert fall vi!

Torsdag ser du episode fire av trusehaugen her på friflyt.no, men i bildeserien under og i denne kjappe filmen får du en aldri så liten smakebit:

Se de andre episodene av Trusehaugen her!