Endelig er den her! Etter mer enn 15 års erfaring med produksjon av guidebøker for topptur og randonee i norske fjell, er Fri Flyt sin prisbelønte guidebokserie forsterket med guiden til den største juvelen i den norske fjell-krona.

Toppturer i Jotunheimen inneholder beskrivelser til 80 ulike fjell, fra Galdhøpiggen til Vinjefjell, og tilnærmer seg vår mest kjente fjellkjede fra alle kanter. Uansett hvilken inngangsport du bruker til Jotunheimen, er dette en bok med masse nyttig informasjon.

Annonse

Merk at toppturer i Sognefjellene og Hurrungane, og toppturer i utgangspunkt fra Turtagrø, ikke omfattes av denne boken - de er allerede omfattet av Toppturar i Sogn.

Toppturer i Jotunheimen hjem til deg, fraktfritt fra friflytbestill.no!

Guideboka følger Fri Flyt sin bransjedefinerende guidebokstandard, med KAST-merking, vanskelighetsgrad, flyfoto med grundig topo, merking av bratthet, distanse, forventet tid, og mye mer. 

topptur bok jotunheimen ski alpint snowboard splitboard tu topper tinderangling sogn turtagrø lerivassbu gjendesheim valdresflya beitostølen lom otta rondane randonee bok guide tips fri flyt
De fleste av fjelltoppene i boken kommer med flere nedkjøringsalternativer.

Toppturer i Jotunheimen inneholder også informasjon om Høgruta i Jotunheimen, tips til pakking av sekk og ferdsel, hvordan arrangere redning og håndtere skredsituasjoner, og en rekke andre praktiske tips. Boka er på 380 sider.

 

Om forfatteren

Gjermund Nordskar (f. 1988) er utdannet guide og supersprek fjellmann som har gått på kryss og tvers over det meste av Jotunheimen, såvel som store fjell i Kaukasus og Himalaya. Han har tidligere også skrevet boken Til topps i Norges nasjonalparker.

Til daglig arbeider Gjermund som fjellfører og sportsutøver. Blant annet konkurrerer han i Norgestoppen i ultraløp og har vunnet flere seiere på CV'en, og har satt rekord for å bestige Store Skagastølstind på kortest tid fra dørstokken på Turtagrø hotel.