Merke: Helly Hansen

Helly Hansen oppgraderer Ullr-serien, klær som er utviklet for frikjøring, og de samme som brukes av folk som Dennis Risvoll og de fleste andre i frikjøringsmiljøet i Vågå og Lom. Elevation Shell 2.0 Jacket er laget med trelags materiale, som skal være vann- og vindtett og med pustende egenskaper. Jakken har Helly Hansens Life Pocket, ei dedikert mobiltelefonlomme som skal beskytte mobilen mot kulde og forlenge batterilevetiden. Jakkens detaljer og farger skal sikre at brukeren synes godt i fjellet.

Neste sesong kommer også dame-versjonen av Elevation-jakken, som får navnet W Maroi Shell Jacket. Jakken har smalere fasong, og ellers de samme egenskapene som Elevation Shell 2.0. Begge jakkene kommer med avtakbar vest, som Helly Hansen kaller H2Flow.

Se mer av neste sesongs stæsj her!

NYE VERSJONER:  Elevation Shell 2.0 til venstre og dameversjonen W Maroi Shell Jacket til høyre.

Årets kolleksjon inneholder også Garibaldi Jacket og en oppgradert W Powderqueen 2.0 Jacket i blå kamuflasjefarger. Plaggene er utstyrt med Helly Hansens egen Helly Tech fibermiks, de har Life Pocket i brysthøyde med et eget isolerende materiale, Aerogel. I tillegg har de Helly sitt temperaturreguleringssystem – H2Flow – som skal holde brukeren varm hele dagen.

NYTT: Garibaldi til venstre og Powderqueen til høyre.

Helly Hansen lanserer også frikjøringsklær for ungdom (med mobiltelefon) neste vinter. JR Skyhigh Jacket er basert på den nye Ullr-kolleksjonen med Helly Tech Performance som er vann- og vindtett, med pustende egenskaper. Jakken er også foret med PrimaLoft Black Insulation, har Recco-brikke og Life Pocket.

TIL UNGDOMMEN: JR Skyhigh Jacket.