Nye hjelmer og ny ryggplate fra POC

2019 STÆSJ: Det svenske hjelm-merket slår sine egne rekorder for både ventilasjon, vekt til neste vinter.

Sist oppdatert: 24. januar 2018 kl 07.00
POC NESTE ÅR: Den nye hjelmen Obex Spin øverst, og ny ryggplate og den nye super-eksklusive karbonhjelmen Super Skull Spin nederst til høyre.
POC NESTE ÅR: Den nye hjelmen Obex Spin øverst, og ny ryggplate og den nye super-eksklusive karbonhjelmen Super Skull Spin nederst til høyre.

Poc har gått bort fra MIPS, som brukes av mange andre hjelmprodusenter, og svenskene har laget sin egen variant kalt Spin pads.

– Poc Obex Spin er en ny hjelm for både ski og snowboard. Dette er den letteste og mest ventilerte Poc-hjelmen noensinne med Poc sine egne patenterte Spin pads for å forhindre rotasjonskreftene ved et sammenstøt. På toppen kan man juster ventileringen ved å åpne tre store ventiler samt i front og ned mot goggles´ene for å forhindre dugg. Obex har også ekstra beskyttelse på ørene, og når man skal ha hjelmen på sekken kan man klikke disse beskytterne inn, sier Robert Hoff fra Poc-importør Roxee.

Prisen på Obex Spin blir 1 800 kroner.

OBEX_hydrogenWhite
OBEX_hydrogenWhite

Poc Obex Spin

Se mer av neste års utstyr her!

En annen nyhet neste sesong er hjelmen Super Skull Spin, som er en svært lett hjelm laget i karbon. Også denne har Spin pads.

– Super Skull Spin er hjelmen for de som vil ha den tryggeste og letteste beskyttelsen. Hjelmen har multi impact VPD system beskyttelse i front og bak på hodet, og er kompatibel med POC break away bøyle, sier Hoff.

Super Skull Spin er FIS RH 2013 sertifisert, som er den nye standarden for FIS-hjelmer. Dermed kan du delta i både utfor, slalåm og alt imellom med denne hjelmen.  Prisen blir temmelig saftige 8000 kroner.

Poc Super Skull Spin.

VPD System Back er ny ryggbeskytter neste vinter. Robert Hoff beskriver den slik:

– En ekstremt godt ventilert og lett ryggbeskytter med justerbare stropper og magebelte for den ultimate passform. Minimalistisk shape og preshaped for ergonimisk fit.

Prisen blir 1 800 kroner.

VPD System Back.

Publisert 24. januar 2018 kl 07.00
Sist oppdatert 24. januar 2018 kl 07.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen