Jon Olsson, Nick Goepper og James Woods er blant stjernene som er bekreftet til feel good-arrangementet i Myrkdalen neste uke. Vår egen stjerne Øystein Bråten kommer også – sammen med hele det norske landslaget.

– For landlagsgjengen er dette en gyllen mulighet til å utvikle ferdigheter på store elementer i et miljø som gir store rom for dette. På lignende arrangement tildigere har vi sett den avslappede og kreative atmosfæren som fremmer utvikling, sier landslagssjef Christopher Frankum.

Annonse

Les også: Nytt, leikent park-arrangement i Myrkdalen

Vanlige deltagere på arrangementet vil få tilbud om å kjøre med Johan Berg, Felix Usterud, Johanne Killi og Anne Jorunn Tysseland.

- Profesjonelle og amatører side om side i en uformell ramme tror jeg helt klart er en måte å øke interesse og rekruttering til sporten. Det er jo dette som er en av kjerneverdiene i sporten også, at alle, uansett nivå, kan ha det like gøy sammen i parken en dag, sier Frankum.

I tillegg kommer landslaget til å bli igjen etter Open Klasse for å filme og trene.

Det er ikke så rart, når man ser hva som allerede er på gang, en uke før det begynner:

A photo posted by Klaus Finne (@klausfinne) on

PS: Allerede førstkommende helg blir det liv i Myrkdalen. MyrkLeik Fjellfestival arrangeres for første gang fra 15. – 19. april. Myrkdalen Fjellandsby står bak  i samarbeid med Voss Utferdslag, guidefirmaet Breogfjell, Villmarkslinja ved Voss Jordbruksskule og Myrkdalen Skiskule. Det blir kurs, aktiviteter og fest – og arrangementet er rettet mot alle fra drevne toppturfolk til folk som ønsker å prøve fellene for første gang.