Sherpas Cinema sparte ikke på effektene da de lanserte toårsprosjektet All.I.Can i 2011, og filmen fikk stor oppmerksomhet og IF3-prisen for beste dokumentarfilm i 2011. I All.I.Can finner du også det banebrytende urbansegmentet fra Nelson i Canada med avdøde JP Auclair.

Men hvor vellykka  prosjektet egentlig var, ja det strides de lærde om. Uansett, den gir et utmerket utgangspunkt for en parodi, og nå ser du den norske parodien All.We.Cant her på friflyt.no.

– Vi har hatt tittelen på filmen i hodet siden All.I.Can kom ut i 2011. Vi har lagd filmen som får folk til å tenke; «Det der klarer jeg, her var absolutt ingenting å strekke seg etter», men som samtidig får folk gira på å stå på ski, sier Andreas Lundbø, som har laget filmen sammen med Lars Linaker Berglund og Kjetil Samuelsen.

– Med det utgangspunktet vi har som skikjørere var det enklest å lage en film om alt vi vil, men ikke får til, legger Lundbø til.

Akkurat som i All.I.Can er det meste filmet i Canada, og også parodien er et slags toårsprosjekt. Her er nemlig klipp fra to vintre.

– Alt er fra Canada, Rogers pass, Revelstoke og Kicking horse. Hovedsakelig fra februar 2014, men spedd på med noen klipp fra samme runde i 2012.

Se, nyt og le: