Det melder Kenneth Larsen, som er markedssjef i SkiStar Hemsedal.

– Det var fantastiske fint i helga og skikkelig verdensmesterføre, så det var mye smilende fjes og en veldig fin åpningshelg, sier han.

Annonse

Larsen hadde et par tusen entusiaster i anlegget i helga, som markerte åpninga på sesongen 2016-17. Det er langt flere enn på første helga i fjor, og årets sesongåpning kommer over to uker tidligere enn i fjor. Da åpnet Hemsedal 27. november.

Les også: Festivalsesongen er i gang 

Snøen laver ned
Neste helg har Larsen over dobbelt så mye å by på, både av heiser og nedfarter. Skal en dømme fra gjeldende værmelding blir det skikkelig eventyrstemning i anlegget.

– Det er meldt mer snø inn mot helga, og vi åpner blant annet Fjellheisen og Holdeskarsheisen i tillegg til det som allerede er i gang, så da vil vi ha totalt sju heiser i drift, sier han og legger til at hele Turistløypa også vil være kjøreklar neste helg. 

Best i Norge?
Hemsedal er også kåret til Norges beste skisted flere år på rad, blant annet av Dagens Næringsliv. Skistedene måles på alt fra nedfarter, barneområder, parker, off-piste muligheter og heiser, til afterski, servicetilbud og atmosfære.

– At vi er kåret til Norges beste skisted er vi veldig stolte over og veldig glad for, sier Larsen.

Hemsedal var ett av over 15 anlegg som åpnet skisesongen i helga. Kommende helg blir det enda flere.

Les også: Har aldri åpnet så tidlig på så gode forhold 

Hemsedal kunne by på julekortstemning til sesongåpningshelga. Foto: Kalle Hägglund